De inchiriat Duplex penthouse cu 3 camere si loc de parcare si boxa

1.900 EUR / lună
ID: 47438
6 Ianuarie 2021
Descriere

Apartament pe Nordului vedere libera la Parcul Herastrau

Apartament duplex, cu 3 camere, la etaj 3 si 4 in complex rezidential cu 4 etaje. Complexul beneficiaza de o piscina comuna si are vedere directa la parcul Herastrau. Situat pe Soseaua Nordului.

Complex cu paza si piscina comuna si gradina aranjata

Apartamentul este un duplex penthouse si are o suprafata utila de 135,91 m2 Cu balcon si loggie, boxa si loc de parcare in garaj de unde ajungem la o suprafata totala de 229,47 m2

Condominiumul a fost construit in anul 2004, constructia este de P+4, are o gradina interioara cu piscina privata pentru locatari. In aceasta zona nu au acces mijloacele auto. Accesul autoturismelor se face prin curtea exterioara.

In condominium sunt: o clinica dentara "Dent Este", un spa cu gym "Del Mar" si un coafor "Beauty District". Sunt amenajate si adaposturi ALA.

Apartamentul este compus din urmatoarele:

  • Living: 39,68 m2; Bucatarie: 15,38 m2; WC Oaspeti: 2,0 m2; Hol: 14,38 m2; Debara: 2,90 m2; Hol+Scara: 10,49 m2; Dormitor matrimonial: 19,52 m2; Baie matrimoniala cu bideu: 5,21 m2; Dressing: 5,82 m2; Dormitor nr.2: 15,01 m2; Baie: 5,52 m2. Suprafata utila: 135,91 m2.
  • La etajul 3 este o terasa de 26,82 m2 si la etajul 4, o loggie de 29,33 m2. In total: 56,15 m2.
  • Exista 1 loc de parcare in garajul complexului si o boxa spatioasa, la subsol de 9,69 m2.

Este reconditionat si are urmatoarele finisaje si dotari: parchet, gresie, faianta, geamuri termopan cu bariera termica, plase de tantari, aer conditionat, interfon.

Accesul se face cu un ascensor care ajunge si la garaj si la boxa. Incalzirea se face cu centrala termica a condominiumului, imobilul este dotat cu grup electrogen propriu si in curtea exterioara sunt prevazute pubele (nu sunt tuburi pentru gunoi, in consecinta, nici mirosuri neplacute pe casa scarii). Exista conexiune TV prin cablu si pe terasa se pot monta antene pentru televiziune prin satelit.

Apartamentul este nemobilat, cu exceptia bucatariei unde sunt un frigider cu congelator, masina de spalat vase, hota, precum si masina de spalat rufe.

Este o zona eleganta, exclusivista, cu o vecinatate deosebita. Apartamentul este orientat catre lac si parcul Herastrau. Gradina din curtea interioara si piscina sunt o zona linistita, sigura petru copii.

Spatiul verde este ingrijit de un gradinar. Este asigurata paza permanenta.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 135 m² (14 EUR / m²)
Suprafață construită 192 m² (10 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament Duplex
Compartimentare Nedecomandat
Confort Delux
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2004
Dispunere 1S+DS+HP+4
Etaj 3
Nr. balcoane 2
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Nr. depozite 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat
Piscină

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament Duplex de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Apartament Duplex de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Isfahan Doekhie
Isfahan Doekhie
Sună-ne Similare