De inchiriat apartament duplex 4 camere Primaverii, Bucuresti

12.000 EUR / lună

În colaborare cu o altă agenție

ID: 120271
27 Aprilie 2024
Apartament Duplex de Inchiriat Dorobanti | Primaverii | Kiseleff | Aviatorilor - 4 Camere - ID:120271 | Bliss Imobiliare / No photos - BLISS Imobiliare
Descriere

BLISS Imobiliare va prezinta un penthouse luxos cu 4 camere și duplex, situat într-un elegant bloc cu regim de înălțime S+P+4E+5E în zona de prestigiu Primăverii din București. Această proprietate excepțională se distinge prin designul sofisticat și finisajele de cea mai înaltă calitate.

Cu o suprafață totală de 454 mp, inclusiv terasele de 104 mp, acest apartament impresionant dispune de un hol de intrare spațios, un living generos cu scară interioară și acces la etajul 5, o zonă de dining cu terasă, trei băi, o bucătărie modernă și două dormitoare la etajul 4.

Acest nivel mai include și o centrală termică, două sasuri și alte facilități. La etajul 5, găsim o altă zonă de dining cu acces la o terasă impresionantă, un dormitor principal spațios, un dressing elegant și o baie luxoasă cu saună. De asemenea, există o scară interioară care facilitează accesul între etajele 4 și 5.

Finisajele și dotările acestei proprietăți sunt de o calitate superioară, incluzând băi elegante cu pardoseală și placaj de piatră naturală, o bucătărie complet echipată cu electrocasnice Miele, și sisteme moderne precum climatizare centralizată, termostate și radiatoare/convectori de pardoseală.

Pardoselile din parchet și marmură adaugă o notă de rafinament, în timp ce tamplaria termopan asigură confortul termic și protecție. Proprietatea dispune și de un sistem de supraveghere video, acces securizat cu cod și videointerfon, oferind un nivel ridicat de securitate.

În plus, această locuință este dotată cu rețea de cablu internet/TV și sistem home-cinema pentru o experiență modernă de divertisment. Eficiența termică de clasă A asigură economii de energie, iar accesul în garajul subteran este gestionat prin telecomandă.

Cu utilitățile contorizate separat pentru gaze, apă/canalizare și energie electrică, și amplasată în zona Primăverii, această proprietate oferă un acces facil la diverse facilități, inclusiv zone comerciale, birouri, școli, grădinițe, parcuri și restaurante.

În inima Bucureștiului, într-o locație emblematică, această ofertă reprezintă o oportunitate unică de a trăi la standarde înalte într-unul dintre cele mai prestigioase cartiere ale orașului.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 454 m² (26 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament Duplex
Confort Delux
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Tipul clădirii Bloc
Dispunere P+5
Etaj 4
Nr. balcoane 2
Lift Da
Parcare înăuntru 2
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Aer condiționat
Saună

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament Duplex de Inchiriat Dorobanti | Primaverii | Kiseleff | Aviatorilor - 4 Camere - ID:120271 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne