De inchiriat Apartament de Lux cu 5 camere în Duplex Dorobanti (Piata), Bucuresti

3.900 EUR / lună
ID: 29908
18 June 2024
Descriere

Șemineu Funcțional și Saună

Descoperiți un apartament unic situat într-o vilă cu finisaje clasice și de lux în exclusivista zonă Dorobanți. Cu o suprafață de 250 mp utili, locuința se desfășoară pe parter și demisol, oferind un living generos cu șemineu funcțional, bucătărie utilată, 4 dormitoare, 3 băi și saună.

Curte Privată și Loc de Parcare in Centrul Capitalei

Proprietatea dispune de aer condiționat, centrală proprie pe gaze și o curte proprie de 300 mp, ideală pentru momente de relaxare. Recent consolidată și renovată, clădirea păstrează un farmec clasic. Include și un loc de parcare în curte.

Situată în inima zonei Dorobanți, aproape de restaurante, magazine și transport public, această locuință oferă un stil de viață rafinat și confortabil. Contactați-ne pentru a programa o vizionare.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 250 m² (16 EUR / m²)
Gradină privată: 300 m²
Tipul apartamentului Apartament Duplex
Compartimentare Semi-decomandate
Confort Delux
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Vila
Dispunere DS+HP+2
Etaj Demisol
Parcare afară 1
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu
Saună

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de lux cu 5 Camere in Vila, Zona Dorobanti - Locuinta de Prestigiu de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare