Colliers: Viata la birou pentru noua generatie, nu doar un loc de munca, ci o comunitate

10 August 2018 • Imobiliare

Colliers: Viata la birou pentru noua generatie, nu doar un loc de munca, ci o comunitate

Marius Alexandru Stanciu 9 august 2018

"Intr-un proiect de spatii de birouri, rolul unui property manager nu mai este doar de a asigura o cladire functionala pentru chiriasi si de crestere a valorii pentru proprietar. Astazi, un property manager trebuie sa creeze mai mult decat un loc confortabil de unde sa lucreze utilizatorii finali si sa faciliteze experiente prin crearea unei comunitati la nivel de proiect”, a declarat Oana Adjudeanu (foto), director property management in cadrul Colliers.

In opinia sa, ideea de comunitate incepe din momentul in care se finalizeaza cladirea si se organizeaza evenimentul de lansare. Astfel, se obisnuieste deja, la majoritatea companiilor, ca in prima zi dupa mutare, angajatii sa gaseasca la noile birouri un kit de bun venit.

"Pentru a mentine mai departe ritmul implicarii angajatilor in viata proiectului" sunt "diferite concepte de evenimente pe care le implementam la cladirile din portofoliu, indiferent de dimensiunea lor. Tipurile de evenimente pe care le implementam sunt diferite si adaptate la proiect, dar cele mai dese ar fi de networking, wellness (sanatate si sport), ateliere de mestesuguri, concerte sau concursuri", a completat Oana Adjudeanu.

Ea adauga ca in implementarea unor astfel actiuni menite sa dezvolte comunitatea din jurul cladirii de birouri, este foarte important ca echipa de property management sa aiba sustinerea proprietarilor, care sa inteleaga beneficiile si importanta crearii unei legaturi intre angajati.

"Impactul crearii unei comunitati, desi nemasurat inca, estimam ca se va traduce in angajati mai implicati in activitatea si cultura companiei, care vor transmite aceasta stare de bine echipei si managementului", a incheiat Oana Adjudeanu.

Incepand cu acest an, Oana Adjudeanu a devenit directorul diviziei de property management din cadrul departamentului real estate management services al Colliers. Portofoliul de spatii de birouri administrat de echipa are 280.000 mp si include Vox Technology Park (Timisoara), The Landmark, The Bridge – faza I, Phoenix Tower, Construdava, Art Business Center (Ponderas Academic Hospital), Hermes Business Campus, Green Court Bucharest, Ethos House, Polona 68, Stefan cel Mare Building (Bucuresti) si Allianz Office Building Brasov, la care se adauga trei parcuri industriale in Timisoara, Brasov si Arad.

Sursa: Wall Street