Teren cu autorizatie de construire

14 Februarie 2021 • Articole

Teren cu autorizatie de construire

Terenul intravilan din cartierul Obor, Sector 2, Bucuresti este situat intr-o zona dimanica, ce raspunde tuturor nevoilor si cerintelor celor cu un stil de viata activ.

Pozitionarea acestuia este perfecta deoarece are acces la bulevard si la facilitatile acestuia si, in acelasi timp, este ferit de zgomotul si agitatia ce il caracterizeaza.

Terenul are suprafata de 473 mp si are doua deschideri generoase, la strazi linistite, una de 27.4 ml si una de 11.2 ml.

Acesta este incadrat in subzona mixta M2, unde cladirile au regim de inaltime de P+14 niveluri, cu accente inalte si cerintele urbanistice: POT 70% si CUT 3.

Terenul are cadastru, intabulare si certificat de urbanism.

De asemenea, acesta dispune si de PUD aprobat recent.

Terenul a obtinut si autorizatia de construire pentru un imobil cu functiunea de locuinte colective si cu regim de inaltime S+P+5E+6Er si cu o suprafata construibila desfasurata de 1,419 mp.

Acesta este pregatit din toate punctele de vedere pentru dezvoltarea proiectului imobiliar care este atractiv datorita pozitionarii si felului in care toate detaliile au fost puse bine la punct, din dorinta de a multumi toate nevoile viitorilor locatari.

Imobilul va pune la dispozitie o parcare subterana, astfel, va reuisi sa rezolve problema numarului limitat de locuri de parcare si camerele vor avea balcoane neacoperite si generoase.

Zona are diverse facilitati, ce reusesc sa satisfaca toate categoriile de vasta.

Printre ele se numara Piata Obor, care este una dintre cele mai mari zone comerciale din Bucuresti si din tara, cunoscuta ca fiind accesibila si Parcul Obor, aflat in apropiere, perfect pentru desfasurarea activitatilor in aer liber.

Alt avantaj de care beneficiaza zona este pozitionarea aproape de doua statii de metrou si de numeroase statii de autobuz si tramvai strabatute de multe linii ce asigura conexiunea rapida la toate zonele din oras.

Prezenta scolilor, a gradinitelor si a doua licee foarte bune, intaresc faptul ca pozitionarea acestui teren este mai mult decat favorabila deoarece copiii vor avea posibilitatea de a merge si pe jos pana la unitatea de invatamant, fara sa fie nevoiti sa isi petreaca timpul prinsi in traficul capitalei.

Acest teren reprezinta o oportunitate incomparabila, datorita beneficiilor de care dispune si faptului ca are acces la tot ceea ce conteaza pentru societatea in care traim.