Blog

De ce Calea Victoriei poartă această denumire?

24 Septembrie 2019 • Articole

Calea Victoriei este una dintre cele mai importante artere din București. Totodată, Calea Victoriei este una dintre cele mai vechi artere ale Capitalei României. Totuși, de ce artera poartă această denumire și care este istoria străzii? | BLISS Imobiliare

Continuati sa cititi


Paste Fericit / Sarbatori Fericite

26 Aprilie 2019 • Articole

Echipa BLISS imobiliare vă urează Paste Fericit /Sărbători Fericite!

Continuati sa cititi


Investițiile imobiliare în vreme de pandemie – un subiect tabu?

23 Aprilie 2020 • Articole

6 sfaturi pentru cei interesați de achiziții O investiție trebuie făcută pe termen mediu și lung, cu o perspectivă de câțiva ani; așteptarea unor câștiguri pe termen scurt este specifică, mai degrabă, speculațiilor – care sunt și mai riscante. | Bliss Imobilliare

Continuati sa cititi


BLISS Imobiliare va doreste un Paste Fericit!

16 Aprilie 2020 • Articole

Sunt zile Sfinte…cand trebuie sa fim mai buni, cu inima mai calda si mai deschisa, sa ne intoarcem privirea catre valorile esentiale ale vietii noastre. Chiar daca siguranta inseamna in prezent sa pastram distanta, Pastele ne promite o noua speranta.

Continuati sa cititi


Una dintre casele-bijuterie de pe bulevardul Lascăr Catargiu strălucește din nou

1 Noiembrie 2018 • Articole

În 1911, era încă senin în București. La ceas de seară, o pleiadă de pălării se plimbau la Șosea, pe Calea Victoriei, Ateneul strălucea și răsuna, iar orașul întreg era descris de ghidul turistic Baedeker, unul dintre cele mai cunoscute publicații specializate ale vremii, ca “un evantai de clădiri noi, foarte moderne, și concerte excepționale”. Printre ele, nu departe de Șosea, se număra și proaspăta reședință de pe actualul bulevard Lascăr Catargiu, la numărul 46: o construcție rafinată, cu marchiză sidefată și fațade dantelate.

Continuati sa cititi


Cutremur în orașul vulnerabil

3 Iulie 2017 • Articole

Un cutremur de 7,5 magnitudine va lovi Bucureștiul. Poate să vină oricând și nu facem tot ce-am putea ca să-i atenuăm urmările. Cutremurul va veni fără niciun avertisment. Pisicile și câinii nu se vor agita. Izvoarele nu vor bolborosi. Nici calculele celor câtorva pasionați care cred că îl pot prevedea nu vor arăta că se apropie.

Continuati sa cititi