Blog

Salariu minim pentru sectoarele construcții, agricultură și industria alimentară

22 December 2023 • Joburi

În Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 993/1.XI.2023, a fost publicată Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 93/2023 pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată pentru sectoarele construcții, agricultură și industrie alimentară.

Continuati sa cititi


Cautam agenti imobiliari colaboratori Bucuresti - BLISS IMOBILIARE

3 June 2021 • Joburi

BLISS Imobiliare este o companie moderna din 2006, ce ofera servicii profesionale si cauta agenti imobiliari colaboratori. Alatura-te echipei noastre si vei dobândi cunoștințe extinse despre piața imobiliară și tendințele acesteia!| BLISS Imobiliare

Continuati sa cititi


Consultant Imobiliare Bucuresti/Ilfov - Venit bazat pe comision

3 May 2020 • Joburi

BLISS Imobiliare se extinde! Avem nevoie de consultanti imobiliari! Începe să lucrezi de acasă, actionand in raza locuintei tale, fii independenț, planifica-ti propriile ore de lucru si în parteneriat cu BLISS Imobiliare creaza-ti propriul venit. | BLISS Imobiliare

Continuati sa cititi


BLISS Imobiliare se extinde! Consultant Sales & Support

2 August 2019 • Joburi

BLISS Imobiliare cauta un Consultant Sales & Support pentru a asista clientii nostri, telefonic si prin e-mail, sa verifici disponibilitatea ofertelor si sa actualizezi ofertele existente pe platforma noastra. De asemenea, vei programa vizionari si vei fi “omul nostru de baza”.

Continuati sa cititi


BLISS Imobiliare se extinde!

25 February 2019 • Joburi

Căutăm o persoana full time pentru suport în activitati de back-office. (De asemenea, pot fi doua persoane part-time, 4 ore pe zi, lucrând de acasă). Căutăm și agenți imobiliari! O nouă poziție în BLISS Imobiliare. Lucrați într-o echipă în care veți obține mult de sprijin pentru a vă administra propriul portofoliu și pentru a închide multe și multe tranzacții!

Continuati sa cititi


Căutăm și agenți imobiliari! O nouă poziție în BLISS Imobiliare.

25 February 2019 • Joburi

BLISS Imobiliare se extinde! Lucrați într-o echipă în care veți obține mult de sprijin pentru a vă administra propriul portofoliu și pentru a închide multe și multe tranzacții! Agenții noștri imobiliari vor lucra aproape de locul în care locuiesc. Casa ta e biroul tău. Vă atribuim o zonă aproape de casă. Vă oferim proprietăți de închiriat și de vânzare și vă ocupați de ele. Noi ne ocupăm de marketing și voi vă ocupați de vizionări. Noi ne ocupăm de back office și asistență juridică și voi vă ocupati de încheierea tranzacțiilor. Veți lucra la un portofoliu constant de aproximativ 300 de proprietati. În fiecare zi ceva nou. Întotdeauna inchideți tranzactii! Simplu ca bună ziua!

Continuati sa cititi


Consultant Imobiliar / Broker Imobiliare / Real estate Broker BLISS imobiliare

1 December 2018 • Joburi

BLISS Imobiliare se extinde! Avem nevoie de consultanti imobiliari! Persoana ideala pentru noi este independenta, muncitoare, determinata sa obtina rezultate. Folosind tehnologia oferita de noi, suportul nostru, trainingul si dezvoltarea personala, impreuna cu o echipa care ofera tot suportul necesar pentru a avea succes, vei beneficia de platforma potrivita pentru ca rezultatele sa fie profitabile. Vei putea genera mai mult venit cu BLISS!

Continuati sa cititi