BLISS Imobiliare se extinde! Consultant Sales & Support

2 August 2019 • Joburi

BLISS Imobiliare se extinde! Consultant Sales & Support

Working with BLISS Imobiliare is… BLISS!

Cautam un Consultant Sales & Support

Cine suntem?

BLISS Imobiliare este o agentie imobiliara cu experienta de peste 13 ani pe piata imobiliara din Romania. Cu ajutorul nostru, sute de persoane si firme, atat din Romania cat si din strainatate, si-au gasit o locuinta potrivita nevoilor si bugetului. 

Lucram cu o platforma online foarte sofisticata (dezvoltata in regie proprie timp de trei ani) care ne ajuta sa fim foarte eficienti si productivi.

Ce ne dorim?

O persoana de incredere, receptiva, pozitiva, dornica sa invete lucruri noi, cu bune abilitati de comunicare, care sa se ocupe de activitati de back-office, timp de 8h/zi*, de la biroul nostru de pe str. Erou Iancu Nicolae (Pipera-Baneasa).

Mai exact, va fi nevoie sa fii in contact cu clientii nostri, telefonic si prin e-mail, sa verifici disponibilitatea ofertelor si sa actualizezi ofertele existente pe platforma noastra. De asemenea, vei programa vizionari pentru colegii de pe teren. Vei fi “omul nostru de baza”.

 * Putem lua in calcul varianta angajarii a doua persoane part time!

Poti avea studii medii sau superioare, sa cunosti limba engleza la nivel avansat si sa ai cunostinte de operare PC. 

Experienta in domeniul imobiliar nu este necesara, pentru ca vei primi suport din partea noastra. Pentru noi abordarea profesionala si atitudinea pozitiva si flexibila este mult mai importanta decat experienta.

Ce iti oferim?

Salariu fix si comision din tranzactii si lucrul alaturi de o echipa tanara si dinamica.

Daca te intereseaza, te rugam sa ne contactezi la [email protected] sau suna la 0729 005 624

Imobiliare cu Pasiune din 2006!