BLISS Imobiliare se extinde!

25 Februarie 2019 • Joburi

BLISS Imobiliare se extinde!

Căutăm o persoana full time pentru suport în activitati de back-office. (De asemenea, pot fi doua persoane part-time, 4 ore pe zi, lucrând de acasă).

Avem deja două colege care lucrează în acest departament. Alice și Mary au nevoie de un coleg care să le ajute la gestionarea uneia dintre cele mai mari baze de date din domeniul imobiliar din București;

  • trebuie să gestioneze clienții și e-mailurile, să comunice cu proprietarii, să facă cercetare,
  • să gestioneze conținutul site-ului nostru, sa coordoneze echipa de Data Entry și alte multe provocări zilnice. Nu există niciodată momente plictisitoare în imobiliare.
  • oferim program flexibil, un software excelent, colegii minunați și lucrul de acasă

Căutăm și agenți imobiliari! O nouă poziție în BLISS Imobiliare. 

Lucrați într-o echipă în care veți obține mult de sprijin pentru a vă administra propriul portofoliu și pentru a închide multe și multe tranzacții! 

Agenții noștri imobiliari vor lucra aproape de locul în care locuiesc. Casa ta e biroul tău. Vă atribuim o zonă aproape de casă. Vă oferim proprietăți de închiriat și de vânzare și vă ocupați de ele. Noi ne ocupăm de marketing și voi vă ocupați de vizionări. Noi ne ocupăm de back office și asistență juridică și voi vă ocupati de încheierea tranzacțiilor. Veți lucra la un portofoliu constant de aproximativ 300 de proprietati. În fiecare zi ceva nou. Întotdeauna inchideți tranzactii! Simplu ca bună ziua! 

Împreună fiecare obține mai mult! 

Este distractiv să lucrezi cu BLISS Imobiliare. Respectul reciproc este important pentru noi! A face bani împreună este important pentru noi! Tu esti important(a) pentru noi! 

Imobiliare din Pasiune din 2006! 

Daca te intereseaza, te rugam sa ne contactezi la [email protected]