Blog

Principalul producător chinez de componente auto KSHG Auto Harness se extinde din nou printr-o afacere de 13.000 mp cu CTP în România

22 Decembrie 2023 • Știri

CTP, cel mai mare dezvoltator, proprietar și manager de proprietăți industriale și logistice din Europa în funcție de suprafața brută închiriabilă (GLA), a închiriat 13.000 mp de spațiu de producție la CTPark Deva II din vestul României companiei lider chinez de componente pentru automobile KSHG Auto Harness.

Continuati sa cititi


Acestea sunt cele mai locuibile orașe din Europa

25 Iulie 2023 • Știri

O mare regiune rămâne în continuare grandioasă. Dar instabilitatea a afectat nivelul de trai în unele orașe

Continuati sa cititi


Adaugă GRATUIT anunțuri cu proprietățile tale, direct pe site-ul BLISS Imobiliare

21 Iunie 2019 • Știri

Publică GRATUIT un anunț cu proprietatea ta disponibilă pentru vânzare sau închiriere și beneficiază de o vizibilitate mărită în rândul clienților din zona imobiliară. Completează cu atenție formularul, adăugând detalii cât mai exacte ale proprietății, iar noi ne ocupăm de restul.

Continuati sa cititi


România concurează cu Bulgaria şi Ungaria pentru o nouă uzină auto

27 Noiembrie 2018 • Știri

România concurează cu Bulgaria şi Ungaria pentru o nouă uzină auto, care ar atrage investiţii de peste 1 miliard de euro şi ar putea genera 4.000 - 5.000 de noi locuri de muncă, scrie Mediafax. CEO-ul VW Group, Herbert Diess, declara pe 18 noiembrie că grupul caută o nouă locaţie în Europa de Est pentru o fabrică Skoda pentru a demara producţia după 2022. Nevoia de o nouă uzină apare deoarece VW va converti uzina din Emden, Germania la producţia de maşini electrice şi va muta producţia moodelului Passat în actuala uzina Skoda din Kvasiny, care în prezent produce Skoda Superb. În viitoarea uzină se vor produce SUV-urile Skoda Karoq şi Seat Ateca, asamblate în prezent în Kvasiny.

Continuati sa cititi


#salvatipipera. Exproprierea terenurilor pe Șoseaua Fabrica de Glucoză costă dublu față de lucrarea propriu-zisă

30 Octombrie 2018 • Știri

Traficul infernal din nordul Bucureștiului ar mai putea fi ușurat o dată cu lărgirea șoselei Fabrica de Glucoză, care urmează să preia un aflux important de autoturisme din ieșirea de pe autostrada A3. Breteaua de acces la Șoseaua București-Ploiești este o lucrare prognozată a fi dată în folosință în viitorul apropiat.

Continuati sa cititi


#salvatipipera / Care sunt soluţiile pentru salvarea cartierului de afaceri Pipera Sud - STUDIU

11 Iulie 2018 • Știri

În Pipera Sud există o diferență între ceea ce vor companiile și ceea ce îşi doresc angajații acestora, arată un studiu realizat de compania IHS România. Potrivit cercetării, există, de asemenea, o diferenţă foarte mare şi în ceea ce privește productivitatea zonei şi investiţiile publice.

Continuati sa cititi


DOCUMENT Interzicerea acțiunilor la purtător - avizată. Tranzacțiile politicienilor și șefilor firmelor de stat vor fi monitorizare mai atent de bănci, notari, contabili sau agenți imobiliari. Noi modificări, inclusiv un amendament Mastercard

16 Octombrie 2018 • Știri

Emiterea de acțiuni la purtător va fi interzisă, iar deținătorii vor trebui să le predea în termen de 18 luni de la intrarea în vigoare a proiectului de lege pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, căruia deputații din comisiile de specialitate i-au întocmit astăzi raportul final de adoptare.

Continuati sa cititi


Expoziția concurs BETA 2018

4 Septembrie 2018 • Știri

Expoziția-concurs BETA este unul dintre principalele evenimente cu deschidere euroregională (RO, HU, SRB) din cadrul bienalei timișorene de arhitectură BETA 2018, organizate de către Filiala Teritorială Timiș a Ordinului Arhitecților din România. Prin cele două componente propuse – concursul și expoziția – acest eveniment susține și promovează arhitectura de calitate în toate formele și manifestările sale, fiind conceput ca o interfaţă de relaţionare atât în cadrul profesiei, cât şi între profesie şi mediul socio-cultural în care aceasta activează.

Continuati sa cititi


Vești bune pentru locuitorii din nordul Capitalei: Șoseaua Fabrica de Glucoză va avea patru benzi

9 August 2018 • Știri

La începutul lunii septembrie ar putea începe lucrările pentru lărgirea șoselei Fabrica de Glucoză. Demararea acestora este, însă, condiționată de finalizarea demolărilor necesare pentru eliberarea terenului. Potrivit unui comunicat de presă emis de Primăria Capitalei, construcțiile de pe terenul destinat lărgirii șoselei vor fi înlăturate în cel mult trei săptămâni.

Continuati sa cititi


Locuri si nume

2 August 2018 • Știri

Ca orice oras, Bucurestiul se schimba; numele strazilor se schimba; statui se dau jos si se pun altele in loc; si cu toate astea, unele lucruri ramin in memoria colectiva – fara ca cineva sa le poata trece pe-o harta. Bucurestiul nostru a trecut prin multe schimbari politice in ultima suta de ani; fiecare nou regim – monarhist, legionar, hitlerist, comunist, socialist, capitalist a incercat sa-si impuna datele sale istorice, oamenii sai istorici ca repere ale orasului. Uneori a mers, dar de cele mai multe ori oamenii s-au incapatinat sa reziste; si-mi aduc-aminte de obstinatia cu care obisnuitii locului spuneau DOMENII in loc de 7 Noiembrie, piete

Continuati sa cititi


A apărut legea care execută silit românii cu datorii la întreținere. Vezi unde ajung apartamentele luate

23 Iulie 2018 • Știri

Asociațiile de proprietari vor putea pune ipotecă pe apartamentele românilor care au întâziat cel puțin două luni cu plata întreținerii. Pentru recuperarea datoriei se poate merge până la executare silită, se arată în noua lege a asociațiilor de proprietari, inițiată de Guvern și promulgată joi de președintele Klaus Iohannis.

Continuati sa cititi


Timpul de aşteptare la metrou, neschimbat de cinci ani. Numărul mediu zilnic de călători la Aurel Vlaicu, staţia corporatiştilor, + 50%

28 Iunie 2018 • Știri

Pe magistratele 1 (Dristor - Pantelimon) şi 3 (Preciziei - Anghel Saligny) ale metroului bucureştean, rute care culeg călători din toate marile cartiere ale capitalei conectându-i cu staţiile centrale Unirii şi Victoriei, timpul de aşteptare în staţie este neschimbat de cinci ani de zile. În aceşti cinci ani însă, numărul de validări la nivelul întregii reţele a crescut cu 8,4%, cu un vârf de 50% înregistrat în staţia Aurel Vlaicu. Astfel, potrivit datelor furnizate de Metrorex, timpul mediu de aşteptare pentru magistralele 1 şi 3 este de circa 6-7 minute în orele de vârf şi ajunge până la 10 minute în rest.

Continuati sa cititi


Moştenitorii încep să obţină gratuit succesiunea. Sute de mii îşi aşteaptă rândul

11 Iunie 2018 • Știri

Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) a cheltuit mai puţin de 1% din bugetul destinat decontării dezbaterilor succesorale pentru moştenitorii care au trecut prin procesul de cadastrare. Doar 140 de români au obţinut gratuit actele de moştenitor, deşi agenţia are bani pentru sute de mii de cazuri.

Continuati sa cititi


Smart interventions for Branding Pipera

9 Iunie 2018 • Știri

Ambasada Olandei organizeaza marti, 12 iunie, cea de-a doua editie a Business Neighborhood Initiative - SMART INTERVENTIONS FOR BRANDING PIPERA.

Continuati sa cititi


Cum folosești corect platforma Instagram atunci când ești agent imobiliar? Sfaturile șefului celei mai mari companii de training din real estate

9 Iunie 2018 • Știri

Instagram este una dintre cele mai populare rețele sociale la nivel mondial, serviciul online de photo-sharing și video-sharing având circa 800 de milioane de utilizatori activi lunar. Din martie, Instagram a depășit pragul total de 1 milion de utilizatori și în România. Aproape 1,5 milioane de fotografii și peste 99.000 de video-uri au fost postate de români pe această platformă doar pe parcursul acelei luni.

Continuati sa cititi



Doar jumatate din oferta de apartamente noi respecta suprafata utila minima prevazuta de Legea Locuintei

1 Iunie 2018 • Știri

Studiu Calitatea Locuintelor Noi Bucuresti Aproape jumatate (42%) dintre apartamentele din cadrul a 37 de ansambluri rezidentiale din Bucuresti aflate la vanzare nu respecta toate prevederile Legii Locuintei nr. 114/1996, conform unui studiu privind calitatea locuintelor noi din Capitala si din imprejurimi, realizat de Studio Interrobang. Doar 5 ansambluri rezidentiale ar avea toate suprafetele apartamentelor in conformitate cu prevederile acesteia. Cele mai mari probleme apar in cazul garsonierelor si al apartamentelor de doua camere, unde 70.2%, respectiv 57.9% dintre compartimentari nu respecta suprafetele minime.

Continuati sa cititi


Daramis, intrat in Romania prin achizitia ansamblului de locuinte Vita Bella Residence, a pus ochii pe mai multe proiecte de spatii de birouri: Avem capital propriu de 20 mil. euro pentru fiecare achizitie

1 Iunie 2018 • Știri

Daramis, intrat in Romania prin achizitia ansamblului de locuinte Vita Bella Residence, a pus ochii pe mai multe proiecte de spatii de birouri: Avem capital propriu de 20 mil. euro pentru fiecare achizitie Daramis, grup imobiliar ceh cu finantatori israelieni, a investit suma de 12 milioane de euro in achizitia, de la Raiffeisen Bank, si re-dezvoltarea unui proiect rezidential situat in zona Pipera din Capitala. Aflat in insolventa de cativa ani, ansamblul de locuinte fusese dezvoltat de catre Plus Development, societate cu capital turcesc, in 2007. Martin Vachek, managing director in cadrul Daramis, spune ca ritmul de vanzare este de 10 apartamente pe luna, iar compania are in vedere noi investitii, inclusiv pe segmentul de spatii de birouri, in Romania cu un buget per proiect de 20 milioane de euro.

Continuati sa cititi