Adaugă GRATUIT anunțuri cu proprietățile tale, direct pe site-ul BLISS Imobiliare

21 Iunie 2019 • Știri

Adaugă GRATUIT anunțuri cu proprietățile tale, direct pe site-ul BLISS Imobiliare

Pentru că în ficeare zi ne dorim să avem clienți mulțumiți și suntem în continuă perfecționare, am lansat un nou serviciu care se adresează tuturor celor care doresc să vândă sau să închirieze o proprietate.

De acum poți publica GRATUIT pe site-ul BLISS Imobiliare un anunț cu proprietatea ta disponibilă pentru vânzare sau închiriere și beneficiezi de o vizibilitate mărită în rândul clienților din zona imobiliară.

Tot ce trebuie să faci este să completezi cu atenție formularul, adăugând detalii cât mai exacte ale proprietății, iar echipa BLISS Imobiliare se va asigura de succesul tranzacției tale.

De ce să lucrezi cu BLISS Imobiliare?

Când discutăm despre o piață în continuă schimbare, ai nevoie de un partener de încredere, care să lucreze alături de tine pentru împlinirea unui scop comun - încheierea unei tranzacții pentru proprietatea ta.

Noi, cei de la BLISS Imobiliare, lucrăm în domeniul imobiliar din anul 2006 și am fost martorii tuturor schimbărilor și provocărilor din această piață, ajutând totodată clienții să tranzacționeze fără riscuri financiare.

Ne adresăm unui segment de piață variat. Daca nu ești sigur de valoarea proprietății tale, îți putem trimite gratuit o analiză a pieței, pentru ca tu să poți obține cel mai bun preț și să poți încheia o tranzacție în cel mai scurt timp.

Utilizând serviciile BLISS Imobiliare, vei avea alături de tine o echipă de profesioniști. Îți oferim suport pe toată perioada colaborării, încă din momentul publicării și până în momentul tranzacției finale, folosindu-ne de toate mijloacele posibile pentru promovarea proprietății tale. Comisionul nostru va fi încasat după atingerea scopului final, ceea ce înseamnă că ne vom implica în totalitate pentru un câștig garantat.

Mai mult decât atât, adăugând un anunț pe platfora BLISS Imobiliare, nu vei ajunge în situația neplăcută de a fi contactat zilnic de agenți imobiliari independenți, care îți vor cere zi de zi aceleași detalii despre proprietate, fără a stabili cel puțin o vizionare. Noi te vom contacta doar în momentul în care am găsit un client cu potențial ridicat și vom decide împreună momentul vizionării.

Click aici pentru a adăuga un anunț