Blog

Vrei sa cumperi un imobil?

26 Martie 2020 • Imobiliare

Daca ai ajuns pe aceasta pagina, cu siguranta esti in cautarea unei proprietati potrivite pentru tine. Initial te invit sa vizualizezi ofertele listate pe site-ul nostru. Nu ai gasit nimic conform dorintelor tale? Apeleaza la un agent imobiliar profesionist care sa iti acorde suportul necesar!

Continuati sa cititi


Vrei sa inchiriezi o proprietate?

26 Martie 2020 • Imobiliare

Daca ai ajuns pe aceasta pagina, cu siguranta esti in cautarea unei proprietati de inchiriat potrivita pentru tine. Initial te invit sa vizualizezi ofertele listate pe site-ul nostru. Nu ai gasit nimic conform dorintelor tale? Apeleaza la un agent imobiliar profesionist care sa te sprijine!

Continuati sa cititi


Vrei sa vinzi un imobil?

26 Martie 2020 • Imobiliare

Daca raspunsul este "da" iti propun sa ne cunoastem mai bine si sa colaboram impreuna pentru obtinerea celei mai bune tranzactii posibile pentru tine. In plus, pe site-ul BLISS Imobiliare poti sa iti listezi gratuit proprietatea disponibila pentru vanzare: https://blissimobiliare.ro/adauga-anunt

Continuati sa cititi


Ai de inchiriat o proprietate?

26 Martie 2020 • Imobiliare

Esti posesorul unei proprietati si doresti sa o inchiriezi? Iti propun sa ne cunoastem mai bine si sa colaboram pentru obtinerea celei mai bune tranzactii posibile pentru tine. In plus, pe BLISS Imobiliare.ro iti poti lista gratuit proprietatea: https://blissimobiliare.ro/adauga-anunt

Continuati sa cititi


07.01.2020 Primăria Capitalei a actualizat lista clădirilor cu risc seismic din Bucureşti

7 Ianuarie 2020 • Imobiliare

07.01.2020 Primăria Capitalei a actualizat lista clădirilor cu risc seismic din Bucureşti Listele imobilelor expertizate tehnic din punct de vedere al riscului seismic actualizate la 29.10.2019. România este o ţară cu potenţial seismic ridicat, aspect evidenţiat de studiile de hazard seismic şi de prevederile codului de proiectare seismică P100. Practic, în orice moment se poate produce un cutremur cu magnitudine mai mare de 7 în Zona Seismică Vrancea, la adâncimi între 60 şi 180 km. Şi această zonă nu este singura în care pot avea loc cutremure cu potenţial distructiv.

Continuati sa cititi


Raportul pieţei imobiliare - rezidenţial - Trimestrul 4 - 2019

3 Februarie 2020 • Imobiliare

Per ansamblu, avansul prețurilor de pe piața rezidențială autohtonă a fost, în 2019, cu 2,1 puncte procentuale mai mare decât în 2018.

Continuati sa cititi


Constructiile Fara Autorizatie De Construire Vor Putea Fi Intabulate!

16 Ianuarie 2020 • Imobiliare

Ati construit o casa fara autorizatie de construire? De acum o puteti intabula si in cartea funciara. Lege noua in 2020 cu privire la constructiile si edificiile ce nu au avut la baza autorizatie de construire vine si schimba ceea ce stiam despre modul de intabulare a constructiilor.

Continuati sa cititi


CPI|2019 vs 2020: Geo Mărgescu, CEO Forte Partners, despre situația pieței rezidențiale, strategia companiei și atuurile unui dezvoltator de succes

20 Decembrie 2019 • Imobiliare

Piața rezidențială din București este una în curs de maturizare, caracterizată prin evoluții normale ale prețurilor, într-o direcție sau alta. Acest fapt este valabil și în cazul principalelor piețe regionale din țară, susține Geo Mărgescu, cofondatorul și CEO-ul Forte Partners

Continuati sa cititi


Retrospectiva rezidențială în 2019 | CPI

19 Decembrie 2019 • Imobiliare

Potrivit unei analize realizate de Imobiliare.ro, ritmul de creștere a prețurilor de pe piața rezidențială autohtonă a accelerat față de anul trecut. Astfel, la nivelul trimestrului al patrulea din 2019, locuințele (atât apartamente, cât și case) sunt cu 7% mai scumpe decât în urmă cu un an. Spre comparație, în perioada similară din 2018, diferența de preț la 12 luni se situa la 5,3%.

Continuati sa cititi


Vila spectaculoasa in zona Dorobanti Bucuresti

22 Noiembrie 2019 • Imobiliare

Vila impresionanta situata in zona Dorobanti – Beller. construita pe o suprafata de 1.200mp, desfasurata astfel: 1S+DS+HP+2. Suprafata utila de 990mp este impartita intre cele 8 dormitoare, 8 bai, 3 bucatarii, piscina interioara si sala de sport.

Continuati sa cititi


Unul dintre clientii Bliss Imobiliare cauta sa cumpere un apartament cu 4 camere in Ibiza Sol

8 Noiembrie 2019 • Imobiliare

BLISS Imobiliare | Unul dintre clientii Bliss Imobiliare cauta sa cumpere un apartament cu 4 camere in Ibiza Sol Pipera, de preferabil la etajul 1. Daca doriti, de asemenea, sa cumparati/inchiriati sau sa vindeti/inchiriati o proprietate, nu ezitati sa contactati Bliss Imobiliare.

Continuati sa cititi


De vanzare Vilă istorica de lux cu curte, in renovare, zona Sfantul Stefan

23 Octombrie 2019 • Imobiliare

Vila istorica pentru investitie Pache Protopopescu Traian Vila in zona centrala, cu elemente de arhitectura neoromaneasca, cu influente brancovenesti, singura in curte, avand anexe si garaj. E in curs de reabilitare, cu Autorizatie de reabilitare valabila pana in mai 2020. Se vinde in statusul actual. Vila este monument istoric clasa B. Casa monument cl. B pentru sediu de lux zona Plantelor Parc Izvor Rece Potrivita pentru resedinta de lux, sediu reprezentativ sau pentru ambasada.

Continuati sa cititi


Prețurile apartamentelor și-au încetinit creșterea în septembrie. Vezi unde au avut loc scăderi

8 Octombrie 2019 • Imobiliare

Bucureștiul și Constanța au înregistrat, dintre marile orașe, cele mai mari creșteri ale prețurilor locuințelor. După un plus de 1,2% în luna august, apartamentele (noi și vechi) disponibile spre vânzare în România au s-au apreciat și în septembrie – avansul s-a cifrat, însă, de data aceasta, la doar 0,6%. Potrivit Indicelui Imobiliare.ro, o asemenea unitate locativă poate fi achiziționată, la nivel național, cu 1.272 de euro pe metru pătrat util, față de 1.264 de euro pe metru pătrat util la finele sezonului estival.

Continuati sa cititi


Baneasa Pipera Bucuresti Romania

27 Septembrie 2019 • Imobiliare

BLISS Imobiliare|Inchiriere case si vile si in zona Baneasa Iancu Nicolae si Pipera din Bucuresti Voluntari! Scoala franceza Anna De Noailles scoala americana AISB scoala britanica BSB scolii internationala Baneasa Zoo.

Continuati sa cititi


BLISS Imobiliare se extinde! Consultant Sales & Support

2 August 2019 • Joburi

BLISS Imobiliare cauta un Consultant Sales & Support pentru a asista clientii nostri, telefonic si prin e-mail, sa verifici disponibilitatea ofertelor si sa actualizezi ofertele existente pe platforma noastra. De asemenea, vei programa vizionari si vei fi “omul nostru de baza”.

Continuati sa cititi


Prețurile apartamentelor, pe PLUS în iulie 2019. Bucureștiul, fruntaș la scumpiri

8 August 2019 • Imobiliare

Pe parcursul lunii iulie, prețurile apartamentelor (noi și vechi) s-au majorat atât pe plan național, cât și în câteva centre regionale importante, în frunte cu Bucureștiul. Potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie solicitată la nivel de țară pentru o asemenea unitate locativă s-a majorat cu 2,7% luna trecută, de la 1.216 euro pe metru pătrat util în iunie, la 1.249 de euro pe metru pătrat. De menționat este, totuși, că valoarea actuală este cu doar 3,1% mai mare decât cea consemnată în perioada similară a anului trecut, respectiv 1.212 euro pe metru pătrat util. Deși majorări de preț au fost consemnate și pe segmentul locuințelor vechi, cele mai semnificative scumpiri au avut loc pe segmentul celor nou-construite.

Continuati sa cititi


BLISS Imobiliare se extinde!

25 Februarie 2019 • Joburi

Căutăm o persoana full time pentru suport în activitati de back-office. (De asemenea, pot fi doua persoane part-time, 4 ore pe zi, lucrând de acasă). Căutăm și agenți imobiliari! O nouă poziție în BLISS Imobiliare. Lucrați într-o echipă în care veți obține mult de sprijin pentru a vă administra propriul portofoliu și pentru a închide multe și multe tranzacții!

Continuati sa cititi


Adaugă GRATUIT anunțuri cu proprietățile tale, direct pe site-ul BLISS Imobiliare

21 Iunie 2019 • Știri

Publică GRATUIT un anunț cu proprietatea ta disponibilă pentru vânzare sau închiriere și beneficiază de o vizibilitate mărită în rândul clienților din zona imobiliară. Completează cu atenție formularul, adăugând detalii cât mai exacte ale proprietății, iar noi ne ocupăm de restul.

Continuati sa cititi


2019, an-record la construcțiile de locuințe? De la proiectele ieftine, periferice, la ansambluri pentru clasa medie

27 Mai 2019 • Imobiliare

Cel puțin pentru București și împrejurimi, anul 2019 se anunță a fi foarte prolific în ceea ce privește construcțiile de locuințe. Pe fondul dezvoltării economiei, un semn al maturizării pieței este reprezentat de predominanța ansamblurilor cu o localizare mai favorabilă. Potrivit raportului de piață Residential 2019 Market Genome realizat de compania de consultanță imobiliară SVN România, peste 20.000 de locuințe se află, aproape de jumătatea lui 2019, în diferite etape de construcție în București și localitățile limitrofe. Potrivit datelor companiei, acesta reprezintă un record absolut în istoria pieței rezidențiale locale de după 1990.

Continuati sa cititi


Lituanienii de la Apex Alliance au scos la vânzare hotelul Hilton Garden Inn din Centrul Vechi

28 Februarie 2019 • Investitii

Grupul lituanian Apex Alliance, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de hoteluri din Bucureşti din ultimii doi ani, a scos la vânzare hotelul Hilton Garden Inn (foto) de lângă BNR, din Centrul Vechi al Capitalei, potrivit unor date din piaţă. Conform calculelor ZF, hotelul cu 210 camere ar putea fi vândut cu circa 40 de milioane de euro.

Continuati sa cititi


Căutăm și agenți imobiliari! O nouă poziție în BLISS Imobiliare.

25 Februarie 2019 • Joburi

BLISS Imobiliare se extinde! Lucrați într-o echipă în care veți obține mult de sprijin pentru a vă administra propriul portofoliu și pentru a închide multe și multe tranzacții! Agenții noștri imobiliari vor lucra aproape de locul în care locuiesc. Casa ta e biroul tău. Vă atribuim o zonă aproape de casă. Vă oferim proprietăți de închiriat și de vânzare și vă ocupați de ele. Noi ne ocupăm de marketing și voi vă ocupați de vizionări. Noi ne ocupăm de back office și asistență juridică și voi vă ocupati de încheierea tranzacțiilor. Veți lucra la un portofoliu constant de aproximativ 300 de proprietati. În fiecare zi ceva nou. Întotdeauna inchideți tranzactii! Simplu ca bună ziua!

Continuati sa cititi