Consultant Imobiliare Bucuresti/Ilfov - Venit bazat pe comision

3 Mai 2020 • Joburi

Consultant Imobiliare Bucuresti/Ilfov - Venit bazat pe comision

BLISS Imobiliare se extinde! Avem nevoie de consultanti imobiliari!

Începe să lucrezi de acasă, actionand in raza locuintei tale, fii independenț, planifica-ti propriile ore de lucru si în parteneriat cu BLISS Imobiliare creaza-ti propriul venit. 

Înregistrează-te acum pentru primul pas catre succesul tau. Oferim un training online intensiv de introducere in conceptul BLISS Imobiliare care dureaza 4 ore. După cele 4 ore de training, vei putea începe să iti construiesti propriul portofoliu de proprietăți pentru promovare. 

Dacă esti dispus să lucrezi cu dedicatie si eficient, BLISS te va sprijini pe tot parcursul. Cu aplicarea Conceptului BLISS (dovedit inca din 2006), cu ajutorul tehnologiei noastre, cu suportul nostru in marketing și vânzări vei obtine rezultatele dorite si chiar le vei depasi! Contacteaza-ne acum si devino consultant BLISS Imobiliare si partenerul nostru de cursa lunga! 

Data Driven - Marketing optimizat - Tehnologie puternica si dovedită 

"Opportunities do not happen. YOU create them" 

Persoana ideala pentru noi este independenta, muncitoare si determinata sa obtina rezultate. 

Folosind tehnologia oferita de noi, suportul nostru, trainingul si dezvoltarea personala, impreuna cu o echipa care ofera tot suportul necesar pentru a avea succes, vei beneficia de platforma potrivita pentru ca rezultatele tale sa fie profitabile. 

Vei putea genera mai mult venit cu BLISS Imobiliare!

Daca te intereseaza, te rugam sa ne contactezi la [email protected]