BLISS Eyes in the SKY: Zona rezidentiala Iancu Nicolae Pipera

23 Septembrie 2021 • Articole

BLISS Eyes in the SKY: Zona rezidentiala Iancu Nicolae Pipera

Cartierul Pipera este o zona in stil suburban a Bucureștiului, cu o comunitate extraordinară de oameni ce  formeaza una dintre cele mai valoroase și populare zone rezidențiale disponibile pe piața imobiliară în acest moment. Situat în partea de nord-est a Bucureștiului, in cartierul Pipera veti gasi multe școli private internaționale, complexe rezidențiale moderne și o arhitectură de calitate remarcabilă.

Zona Iancu Nicolae, deși nu este un district de sine stătător, este una dintre cele trei subzone ale cartierului Pipera și cea mai cunoscută ca zonă rezidențială pentru familii. Școlile internaționale din zonă, Grădina Zoologică din București, pădurea și accesul rapid în afara orașului sunt unul dintre principalele motive pentru acest lucru.

Această zonă rezidențială prezintă oportunitatea pentru copiii dvs. de a se dezvolta într-un mediu sigur și interactiv, în centrul educației internaționale și bilingve. Am enumerat câteva dintre cele mai bune școli și unități de învățământ:

  • Școala Britanică / BSB
  • American School / AISB în nordul Pipera
  • Școala Cambridge din București: un nou campus mare în Pipera. Are un curriculum riguros cu un amestec de copii care provin din populația diplomatică, locală și expatriată
  • Școala Franceză / Lycee Francais este situată în Baneasa, lângă Pipera
  • Școala germană / Deutsche Schule Bukarest este situată în zona Petrom din Baneasa

De menționat sunt, de asemenea, centre comerciale și zone comerciale extinse: Baneasa Shopping City, Promenada Mall, Pipera Plaza, Jolie Ville și Strip Mall, toate într-o rază mică fata de Iancu Nicolae. Zona beneficiază de o rețea dezvoltată de magazine, bouticuri, cluburi sportive, locuri de joacă și nenumărate opțiuni de divertisment pentru familii.

Majoritatea proprietăților disponibile sunt case/vile de calitate,  cu grădini private și adesea care au piscină. Foarte populare sunt și complexurile rezidențiale, cu finisaje și materiale de construcție de înaltă calitate, dintre care există multe: Ibiza, Zodiac, Oxford Gardens, Green Gate, Zenith, Residence 5, New Point, Baneasa Residential Park, Sunflower Stejarii, doar pentru numi câteva.

Iancu Nicolae Pipera se află în imediata apropiere a pădurii Băneasa, un refugiu pentru iubitorii de natură, cu poteci bune pentru mers pe jos și pentru biciclete montane. Suprafața generală beneficiază de spații verzi generoase, ideale pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi în aer curat. Există chiar și un parc de aventură pe care îl puteți vizita cu trasee de catarat, echitatie si tir cu arcul.

Este asigurat accesul rapid catre aeroporturile Baneasa și Otopeni, la noua autostradă A3 București-Ploiești, dar și la platforma de birouri Pipera, o rețea extinsă de clădiri și centre de birouri și industriale, dintre care multe sunt încă în curs de dezvoltare. Ruta în centrul și în afara orașului este facila, o excursie la munte pentru weekend fiind fără agitația obișnuită a orașului.

În ceea ce privește transportul public, cea mai apropiată stație de metrou este stația de metrou Pipera, care face legătura rapidă cu centrul Bucureștiului în câteva minute, dar există și liniile STB, cum ar fi 301,135.

Pentru proprietățile disponibile vă rugăm să vizitați site-ul BLISS Imobiliare făcând clic pe linkurile de mai jos:

  • Apartamente pentru inchiriat

Apartamente pentru inchiriat Iancu Nicolae

  • Apartamente pentru vanzare

Apartamente pentru vanzare Iancu Nicolae

  • Vile pentru inchiriat

Vile pentru inchiriat Iancu Nicolae

  • Vile pentru vanzare

Vile pentru vanzare Iancu Nicolae