Unirii Bucuresti I Locuinta sau loc de munca ideal in centrul orasului

8 Octombrie 2021 • Articole

Unirii Bucuresti I Locuinta sau loc de munca ideal in centrul orasului

BLISS Eyes in the Sky Unirii Bucuresti Video (Click pentru a accesa video)

Vizitati site-ul BLISS Imobiliare pentru apartamente si vile frumoase in zona Uniri:
 

Zona Unirii este una dintre cele mai exclusiviste zone ale orasului Bucuresti, situată în centrul orașului, unde se întâlnesc sectoarele 1, 2, 3 și 4.

Zona centrală a Bucurestiului formează împreună cu extraordinara comunitate de oameni, una dintre cele mai valoroase zone rezidentiale, bogate istoric si cultural.

Zona Unirii este cunoscuta pentru Bulevardul Unirii care este conectat cu Piata Alba-Iulia si Piata Constitutiei, aceasta fiind una dintre cele mai mari piețe din centrul Bucureștiului. Piața aflându-se față în față cu Palatul Parlamentului (cea mai mare clădire din Europa) construita de ultimul dictator al tarii Ceausescu.

Zona Unirii este un nod care ofera acces facil la numeroase cartiere, precum Militari in partea de Vest, Berceni in partea de Sud, Titan in partea de Est si Pipera(Floreasca) in partea de Nord.

Situată în inima Bucureștiului, ve-ți avea acces la scoli, centre comerciale, restaurante si terase frumoase in Centrul Vechi si nu numai, cu o arhitectură de calitate remarcabilă, atat istorica, cat si moderna. Zona are acces rapid la Universitate, Cismigiu, Izvor, Piata Romana, popularul Parc Tineretului (in partea de Sud)  si multe alte repere importante ale orasului.

În apropiere de Centrul Vechi al capitalei, parte a cartierului Centrul Cevic, se găsesc numeroase clădiri declarate monumente istorice, multe restaurante și cafenele animate de pulsul comunități, cu un aer boem si nostalgic. Centrul pieței se mândrește cu un mic parc (Parcul Unirii) și fântâni care sunt deosebit de populare în lunile toride de vară.

Este prezent un mediu academic excelent prin instituatiile aflate în apropiere : Colegiul Național de arte ,,Dinu Lipatti'', Colegiul Național ,,Matei Basarab'', Colegiul Național „Ion Creanga”, cât și un mediu cultural prin Teatrul Național de Operetă și Muzical „Ion Dacian”, dar și școli pentru cei cu copii mai mici. Pentru iubitorii de cărți, aceștia dispun în vecinătate de Biblioteca Națională a României, Cărturești, Stephanus.

Deși este o zonă animată, locatarii își pot găsi linștea fie în multitudinea de muzee, zona verde de parc, cât și în lăcașurile sfinte prezente precum: Biserica Sfântul Spiridon Nou, Biserica Sf. Gheorghe Nou, Biserica Mănăstirii Stavropoleos, Mănăstirii Radu Vodă, Mănăstirii Antim, Catedrala Patriarhală Sfinții Împărați Constantin etc.

Aproape de tot ce conteaza pentru tine:
  • Centrul comercial Unirea shopping center (primul mall din Romania), supermarketuri Carrefour, magazinul universal Cocor etc.
  • Bănci și ATM uri: Unicredit Bank, First Bank, Credit Europe Bank, Reiffeisen, BCR etc
  • Clinici medicale private: Regina Maria, Synevo, clinica Oftalux, centrul medical Memormed, Medical Sport etc.
  • Farmacii, cabinete stomatologice, centre de infrumusețare, centru de spa.
  • Numeroase birouri de firme, magazine, secții de politie, Tribunalul București.


Rezidential si sediu firma
Aici veti gasi apartamente cochete, in cladiri calitative si robuste, atat moderne, cat si cu finisaje prezervate si aspect vintage. Exista multe proprietati rafinate si elegante, ideale pentru sediu firma, cabinete de specialitate sau spatiu de birouri, multe dintre care au finisaje deosebite si vederi panoramice ale zonei.

Piața Unirii este un nod de transport semnificativ:
  • Stațiile de RATB

-Piața Unirii 1: 104, 116, 117, 123, 312, 313.

-Piața Unirii 2 : 361, 783 și 784 care merg către Aeroportul Henri Coandă

-Este accesibil transportul noaptea prin autobuzele de noapte prezente in toate statiile de autobuz din Piața Unirii 1, 2, 3, 4, 5

  • Stația de metrou Piața Unirii, situată pe strada Halelelor nr.7 cu M1, M2, M3 realizează transportul în capitală către Dristor 2, Berceni, Pipera, Republica, Anghel Saligny, Preciziei.
  • Terminal de tramvai in apropierea colțului sud-vest (7, 27, 32, 47)