Ansamblul Oxford Gardens

27 Iulie 2021 • Articole

Ansamblul Oxford Gardens

BLISS Eyes in the Sky Oxford Gardens Video

Ansamblul Oxford Gardens este situat într-o zonă exclusivista și premium din nordul Bucureștiului, la câțiva pași distanță de Școala Americană.

Conceptul din spatele frumosului complex este de a incuraja traiul în armonie cu natura, bucurăndu-se de vecinătatea directă a pădurii Baneasa, care oferă spații verzi generoase asemănătoare grădinilor englezești.

Proiectul insumeaza 204 de proprietăți exclusive, cu o suprafață construită de 98.000 mp. Suprafața totală a complexului Oxford Gardens este de 168.935 mp, permițând o dezvoltare organică, cu spații mari, numeroase locuri de parcare și grădini amenajate.

Vilele din cadrul complexului Oxford Gardens au suprafețe cuprinse între 350 mp și 650 mp (suprafețe construite), beneficiind de finisaje de lux, precum: piatră naturală, parchet, băi cu mobilier italian, bucătării cu aparate moderne și terase care combină piatra naturală cu finisaje din lemn.

Proiectul Oxford Gardens este situat în cartierul Pipera, mărginit la Nord de Soseaua de Centură și zona Tunari, la Est de orașul Voluntari, la Vest de cartierele Baneasa și Aviatiei, la Sud de Lacul Tei.

Zona beneficiază de acces rapid la aeroporturile Baneasa și Otopeni, la noua autostradă București-Ploiești, dar și la zona comercială Baneasa și platforma industrială Pipera, unde recent s-au dezvoltat numeroase clădiri de birouri.

Aproape de ansamblu sunt multe unități de învățământ de top, cum ar fi Școala Americană (la doar câțiva pași distanță), British School, Cambridge School, liceul „Mark Twain” și multe grădinițe și cluburi sociale.

Complexul este securizat si oferă o rețea largă de spații verzi, fiind ideal pentru familiile cu copii, facilitând și încurajând sporturile în aer liber și activitățile de relaxare, fiind un mediu sigur și prietenos.

Case de inchiriat in Oxford Gardens

Case de vanzare in Oxford Gardens