Cartierul Floreasca - zona exclusivista rezidentiala in Bucuresti

15 Iulie 2021 • Articole

Cartierul Floreasca - zona exclusivista rezidentiala in Bucuresti

BLISS EYES IN THE SKY Floreasca Video

Cartierul Floreasca este situat în Sectorul 2 al capitalei.

Este unul dintre cele mai exclusiviste și unice cartiere ale Bucureștiului, datorită rețelei largi de spații verzi, a proximitatii fata de centrul orașului și a arhitecturii moderne cu aspect boem.

Cartierul face legătura cu zonele Aviatiei, Dorobanți și Tei, fiind străbătut de importante artere, precum Calea Floreasca și Bulevardul Barbu Vacarescu, unde pot fi găsite nenumărate cafenele, restaurante, magazine de lux.

Aspectul boem este ceea ce te face să te îndrăgostești de cartier, mai ales în jurul Pieței Floreasca, unde vei găsi diferite restaurante, baruri și străzi mici fermecătoare cu diferite restaurante cochete: POT Stories, E3 by Entourage, Maison des Chefs, Rue du Pain - Boulangerie Artisanale etc.

Numeroase centre de afaceri sunt situate în imediata vecinătate, cum ar fi Business District Pipera (la câțiva pași distanță de Metro Pipera) și Floreasca Promenade District Center (in vecinatatea statiei de metrou Aurel Vlaicu), făcând astfel din zona Floreasca un punct de reper pentru afaceri în continuă dezvoltare.

Zona Floreasca beneficiază de mai multe opțiuni în ceea ce privește transportul public: stația de metrou Ștefan cel Mare și Aurel Vlaicu; liniile de STB precum 605, 112, 135, 343 etc.

Un alt avantaj este accesul rapid și ușor la multe repere culturale, comerciale și educaționale: Mall Promenada, Piața Floreasca, Parcul Floreasca, cluburi sportive pentru copii, precum și școli și grădinițe de top.

Zona Floreasca este renumita pentru spațiile verzi: Parcul Verdi, Parcul Bordei, Parcul Floreasca și Parcul Herastrau în vecinătate. Este ideal pentru familiile cu copii, fiind un cartier sigur, cu acces rapid catre alte zone exclusive (Dorobanți, Aviatorilor).

Nu in ultimul rand, un complex cu o dualitate unică pe piața românească - One FloreascaCity reunește un ansamblu rezidențial și o zonă de birouri în acelasi spatiu. Expresie a arhitecturii urbane moderne, a sustenabilitatii și design-ului contemporan, One Floreasca City nu este doar un proiect imobiliar, ci și o comunitate activă și modernă în zona Floreasca.

Vizitați site-ul BLISS Imobiliare pentru apartamente și vile superbe in zona Floreasca:

Apartamente de inchiriat

Apartamente de vanzare

Case/Vile de inchiriat
Case/Vile de vanzare