Astoria Nord – Complex Rezidential Sabareni

9 Septembrie 2021 • Articole

Astoria Nord – Complex Rezidential Sabareni

Astoria Nord este primul proiect imobiliar al dezvoltatorului Astoria Estate, ce isi propune realizarea unui complex rezidential in Sabareni, compus din 32 de case noi de vanzare, cu cele mai inovative dotari de tehnologie, care vor redefini standardul imobiliar pe piata din Romania.

Complexul rezidential Astoria Nord include case smart si eficiente energetic, cu un consum redus de energie, perfecte pentru crearea unui camin primitor si elegant. Fiecare proiect al dezvoltatorului Astoria Estate se remarca prin atentia deosebita la calitate, transparenta si satisfactia clientilor, acestea fiind reperele noastre principale. Astfel, casele noi de vanzare in acest ansamblu imobiliar incorporeaza cele mai inalte tehnologii de constructie si dotari ultra high end, iar transparenta procesului este asigurata prin filmarea tuturor etapelor de executie.

La doar 20 de kilometri de Bucuresti, intr-o locatie linistita si pitoreasca, complexul rezidential de la Sabareni este o comoara vanata de multi, avand un raport calitate pret excelent. In plus, proiectul imobiliar Astoria Nord este usor accesibil din capitala, fiind situat la 20 de minute de Baneasa Shopping City si la 10 minute de centura Bucuresti. Totodata, Sabareni este o comunitate bine dezvoltata, ce dispune de utilitatile si facilitatile necesare unui standard de viata ridicat si a unui stil de viata modern.


DETALII

Tip proprietate: Case noi

Zona: Baneasa, Bucuresti, Bucurestii noi / Chitila / Pajura, Chiajna, Corbeanca

Localizare: Sabareni

Finalizare: 2022

Pret start: 94000 euro

Pret 3 camere: 94000 euro

Pret 4 camere: 94000 euro


Sursa articolului: https://www.rezidential.net/ansambluri/astoria-nord-complex-rezidentail-sabareni/