Trei metode de a gasi un apartament de inchiriat cand ai nevoie sa te muti rapid

21 Ianuarie 2019 • Imobiliare

Trei metode de a gasi un apartament de inchiriat cand ai nevoie sa te muti rapid

Stii foarte bine ce inseamna sa fii nevoit sa te muti rapid dintr-o zona in alta, mai ales in orasele mari. Mutarea efectiva poate fi rezolvata relativ rapid, cu firme specializate, dar gasirea unui apartament de inchiriat in timp util e o adevarata provocare. Oferte sunt, nu e o problema, dar cele mai multe se dau rapid, ori sunt in zone care nu iti sunt accesibile, chiriile pot fi prea mari. Iata in continuare trei metode de a gasi rapid un apartament de inchiriat cand trebuie sa te muti in doi timpi si trei miscari.

Una ar fi cea clasica, cautarea prin anunturile de imobiliare din ziarul local. Acolo ai zeci, daca nu sute de anunturi, apar mereu unele noi, poti suna in mai multe locuri si programa niste intalniri rapide. In acest caz depinzi mult de ceea ce gasesti in ziare, de proprietari, de agentii, s-ar putea sa nu ai cele mai bune oferte, nu stii nici cum arata apartamentul, nu te poti orienta decat dupa ce vezi efectiv locuinta respectiva. Alta metoda de a gasi rapid apartamentul dorit este cautarea online, pe site-urile de imobiliare. De pilda pe platforma celor de la Bliss Imobiliare sunt sute de anunturi verificate, cu poze si decrieri, detalii despre facilitati, preturi la vedere si harti de orientare, poti vedea ce te intereseaza dintr-o privire. Alegi doar anunturile care iti convin si stabilesti imediat intalniri pentru vizionare, ofertele de inchirieri apartamente in Bucuresti de la Bliss Imobiliare sunt actualizate mereu astfel ca ai la dispozitie cele mai bune apartamente la un click distanta. 

O ultima metoda de a gasi repede oferte de inchirieri apartamente in Bucuresti implica apelarea la prieteni, rude care au mai inchiriat si cunosc in mare piata, zonele cele mai bune din oras. In acest caz se primesc ponturi si adrese, telefoane si se poate merge imediat spre vizionare. Nici aici nu e foarte simplu sa te decizi, e ceva timp pierdut, dar lucrurile pot merge mai repede pentru ca stii exact unde sa te duci pentru locuinte de calitate inchiriate la preturi bune.