Vila spectaculoasa in zona Dorobanti Bucuresti

22 Noiembrie 2019 • Imobiliare

Vila spectaculoasa in zona Dorobanti Bucuresti

BLISS Imobiliare detine in portofoliu o vila impresionanta situata in zona Dorobanti – Beller. 

Vila a fost construita in 1996 si renovata in 2012, avand o suprafata de 1.200 mp desfasurata astfel: 1S+DS+HP+2+Terasa.

Suprafata utila de 990 mp este impartita intre cele 8 dormitoare, 8 bai, 3 bucatarii, piscina interioara si sala de sport. Suprafata terenului este de 510mp iar amprenta la sol este de 254mp.

Spatiul interior al vilei este finisat cu marmura si granit, parchet din lemn de stejar si tamplarie de termopan din lemn masiv.

Terasa exclusivista a vilei este intinsa pe o suprafata de 100 mp si este gandita ca o zona de relaxare si petrecere a timpului liber.

Pretul proprietatii este de 3.950.000 euro. Oferim comision 20.000 euro agentului / agentiei care ne ajuta sa incheiam tranzactia.

Aceasta proprietate nu se gaseste pe piata si nu poate fi promovata in mediul online. Proprietarul este persoana publica si doreste sa ramana anonim. Am creat o parola care va ofera acces catre mai multe informatii despre aceasta vila exclusivista, linkul il gasiti aici.

Daca v-am captat atentia si aveti clienti seriosi si calificati va rog sa ma contactati pentru a va furniza parola de acces la [email protected].

Observatie: Parola se schimba la fiecare 48 de ore.