Vrei sa vinzi un imobil?

26 Martie 2020 • Imobiliare

Vrei sa vinzi un imobil?

Esti posesorul unei proprietati si doresti sa o vinzi? Iti propun sa ne cunoastem mai bine si sa colaboram pentru obtinerea celei mai bune tranzactii posibile pentru tine.

Esti hotarat sa urmezi personal toti pasii pana la incheierea tranzactiei? Ne poti trimite disponibilitatea ofertei tale si noi te putem asista in gasirea unui client, cu ajutorul bazei noastre de date. Voi lua legatura cu fiecare potential cumparator si ii voi prezenta proprietatea, fara costuri suplimentare din partea ta.

In plus, site-ul BLISS Imobiliare iti ofera posibilitatea de a lista gratuit proprietatea ta disponibila pentru vanzare, in doar cateva minute, aici.

Esti posesorul unei proprietati pe care esti interesat sa o vinzi rapid, fara batai de cap pentru tine si la cel mai bun pret? Atunci apeleaza la un agent imobiliar cu experienta care sa lucreze pentru tine.

Te voi ajuta sa evaluezi corect pretul, prin analiza comparativa de piata, in functie de specificul fiecarei tranzactii.

O sa iti pun la dispozitie propria noastră soluție de management și marketing, axata atat pe utilizarea unor instrumente care promoveaza eficient cat si pe generarea de lead-uri. Promovarea anuntului pe site-ul BLISS Imobiliare, portaluri externe, precum si propulsarea spre primele pozitii in paginile Google ne vor asigura ca proprietatea ta va ajunge la toti potentialii cumparatori. Vom investi din fondurile proprii pentru a obține cea mai buna vizibilitate posibila pentru oferta ta. Totodata vom realiza toate conditiile necesare pentru ca proprietatea sa fie expusa in cea mai buna lumina catre potentialii cumparatori.

De asemenea, suntem contactati in mod regulat de potentiali cumparatori care se afla in cautare de proprietati si voi colabora in cadrul unei retele extinse de agenti imobiliari pentru a avea acces la potentialii clienti ai acestora.

Cunoastem foarte bine piata si vom negocia pentru tine obtinerea celui mai bun pret si a celor mai bune conditii de tranzactionare.

Lucram pe prinicipiul „Nu livram, Nu taxam!”. Vei plati numai in momentul in care am incheiat cu succes o vanzare pentru tine!

Vanzarea unei proprietati poate fi dificila, mai ales daca iti lipseste experienta sau daca nu stapanesti arta negocierii.



Angajarea unui agent imobiliar profesionist te poate ajuta sa vinzi in  siguranta, prin implicarea directa in procesul de selectie, calificare si verificare a cumparatorilor.

Totodata, agentul te va ajuta sa vinzi la pretul corect: daca pretul dorit de tine este prea ridicat, agentul imobiliar te va ajuta sa intelegi de ce trebuie redus, iar daca pretul este prea scazut, tot el te va ajuta sa intelegi de ce se poate obtine mai mult.

Nu in ultimul rand, agentul imobiliar poate interveni in situatii de incarcatura emotionala pentru tine, cum ar fi momentul in care ceea ce ai de vandut reprezinta ceva de suflet pentru tine. Implicarea emotionala te poate afecta in timpul unei negocieri cu un potential cumparator si poate conduce spre luarea unor decizii gresite, avantajoase pentru cumparator.

Daca consideri ca ai nevoie de ajutorul unui agent imobiliar profesionist, care sa fie alaturi de tine in procesul de vanzare, te rog sa ne contactezi telefonic la nr: +40729 005 624 sau sa ne trimiti un mesaj.