De vanzare Casă / Vilă cu 10 camere Brănești Dambovita, Judetul Dambovita, Romania

Preț la cerere
ID: 121366
12 Aprilie 2024
Descriere

Proprietate de la țară fermecătoare cu potențial turistic

Imersată în mijlocul unei livade de meri întinse pe 10.000 mp, această proprietate reprezintă o oază de relaxare și aventură în inima naturii, situată la doar 93 km de vibrantul București și la 15 km de pitorescul Târgoviște. Înconjurată de dealuri fermecătoare și de o atmosferă liniștită, vila se află la numai 2 km de stațiunea termală Baile Pucioasa și la 45 km de populara destinație montană, Sinaia. 

Un paradis pentru iubitorii naturii

Această locație privilegiată oferă oportunități nelimitate pentru a vă bucura de activități în aer liber și de explorarea frumuseților naturale ale regiunii. Proprietatea îmbină farmecul autentic al unei case bătrânești cu prispa, cu confortul modern al unei construcții noi din 2000.

Cu două apartamente de sine stătătoare, fiecare dotat cu două camere, baie și bucătărie, beneficiind de centrale termice noi din 2019, vila este ideală pentru a vă oferi o experiență autentică la țară, dar și pentru a fi transformată într-un guesthouse primitoare pentru turiști.

Cu șase camere spațioase, bucătărie complet utilată, trei băi, terase și balcoane, casa nouă oferă confortul necesar pentru a vă relaxa și a vă bucura de frumusețea peisajului din jur. Fostele grajduri au fost recondiționate și pot fi folosite ca pseudogaraje sau pentru a găzdui diverse activități recreative.

Această proprietate unică vă invită să explorați frumusețea și bogăția culturală a regiunii și să vă bucurați de toate avantajele unei vieți de vacanță sau de o investiție într-o afacere turistică de succes, oferind potențialul perfect pentru a deveni un guesthouse căutat și apreciat de către călători și turiști din întreaga lume.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 10
Nr. bucătării 3
Nr. băi 5
Tipul clădirii Casa
An construcție 2000
Dispunere
Gradină Privată
Total teren 10.000 m²
Facilități
Nemobilat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa / Vila cu 10 Camere Langa Baile Pucioasa de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne