De inchiriat vila 4 camere cu o curte privata de 30 mp Avangarde Forest 6, Popasului Padurea Cretuleasca, Bucuresti / Ilfov

980 EUR / lună
ID: 118586
11 Ianuarie 2024
Descriere

Vila aflata la 5 minute de Lemon Retail Park

BLISS Imobiliare va prezinta o vila de tip townhouse de 4 camere, construita in 2018 si amplasata in ansamblul rezidential Avangarde Forest 6, un cartier civilizat si curat, situat la cateva minute de padurea Boldu Cretuleasa.

Vila este mobilata si utilata cu produse de inalta calitate.

Este compusa din parter, etaj si masarda. Fiecare etaj este gandit sa serveasca unei nevoi. Astfel, parterul este proiectat pentru activitatile de zi si recreative (living, bucatarie open space, hol acces si grup sanitar), iar etajul este dedicat odihnei si relaxarii (hol, dormitor matrimonial cu baie, dormitor oaspeti si baie). Urmatorul etaj este mansardat, un spatiu forte util, poate fi folosit ca dormitor sau birou. 

La exterior, veti gasi o curte privata de 30 mp, ce poate fi un spatiu propice pentru momente de relaxare in aer liber.

Incalzirea se face prin pardoseala in toata vila, zonele fiind termostatate individual. Toate suprafetele vitrate sunt tripan, racirea se face cu aer conditionat, iar dormitoarele dispun de rulouri electrice cu telecomanda,  ce ofera izolare termica suplimentara, izolare fonica, securitate si intimitate. De asemenea, proprietatea este protejata cu alarma profesionala.

Zona in care se afla vila este foarte linistita, iar la doar 2 minute este o statie de autobuz pentru 3 autobuze care ajung rapid in Bucuresti, si in diverse zone precum Baneasa Shopping City, Promenada Mall, zona Tei sau Pantelimon. De asemenea, in doar 4 minute se poate accesa centura Bucurestiului sau autostrada A3.

Accesul in complex se poate face din mai multe parti, iar absolut toate strazile sunt asfaltate, atat in complex cat si in afara lui. 

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 86 m² (11 EUR / m²)
Suprafață construită 126 m² (8 EUR / m²)
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Casa
An construcție 2018
Dispunere P+1+M
Gradină Privată 30 m²
Total teren 130 m²
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila 4 Camere in Voluntari de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne