De vanzare Casa noua de 180mp in Snagov aproape de Arkadia Horse Club

130.000 EUR
ID: 90884
5 Mai 2021
Descriere

Casa moderna cu 600mp teren

Vila noua de 180mp cu 600mp teren.

Casa cu aspect modern si dublu acces catre oras

Locatie excelenta, Snagov, Cioflinceni, la numai 100 metri fata de Arkadia Horse Club.

Snagov, un colt de rai rasarit in Padurea Vlasiei, unde natura se imbina armonios cu facilitatile moderne, unde metropola si muntele sunt la egala distanta si unde gasesti cele mai frumoase case din aria metropolitata a Bucurestiului.

Snagov-ul este locul in care pe lac se discuta cele mai importante afaceri, in restaurantele si hotelurile din zona se pun la cale cele mai impozante planuri si unde simpla apartenenta la aceasta comunitate exclusivista, inseamna accesul intr-un cerc privilegiat.

Localitatea a cunoscut constant o dezvoltare armonioasa, frumoasa din punct de vedere urbanistic si interesanta din punct de vedere economic. Pensiuni, centre de echitatie, centre de conferinte si spa. Spatii menite a imbina utilul si placutul.

Amplasata in Ciofliceni, localitate parte integranta a Snagov-ului, casa este situata la 4,5 km fata de DN1 si la 8 Km fata de intrarea pe Autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti.

Beneficiind de dublu acces catre oras, ea se recomanda astfel ca fiind pretabila inclusiv celor care lucreaza in Bucuresti si sunt legati de un program fix.

Aflata in imediata vecinatate a padurii si la cateva sute de metri de drumul principal al localitatii, casa a fost ridicata in anul 2008 si terminata recent.

Este proiectata pentru a raspunde nevoilor locative ale unei familii complete, fiind dispusa pe parter , etaj mansardat si pod, beneficiind de 3 dormitoare, 2 bai si o zona de zi compusa din bucatarie living si dinning.

Casa este corect construita, finisata cu materiale de calitate alese cu grija si are o suprafata totala de 180 mp.

Terenul aferent casei este in suprafata de 600 mp.

Casa are un aspect modern, tineresc si elegant si este foarte luminoasa.

Datorita compartimentarii bine gandite, iti confera sentimentul unei case aerisite in care te simti liber si fericit.

In curte este amenajata o parcare pentru masini, in timp ce gradina nu a fost inca amenajata.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață construită 180 m² (722 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Casa
An construcție 2008
Dispunere
Nr. balcoane 1
Gradină Privată 450 m²
Total teren 600 m²
Amprenta la sol 90 m²
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa Noua la Cheie Snagov de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne