De inchiriat casa 8 camere Snagov, Bucuresti / Ilfov


ID: 48104
26 Mai 2023
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Vila cocheta situata in satul Snagov in apropiere de lacul Snagov si padure, o oaza de natura la 15 min. de Bucuresti. Este mobilata si utilata complet, alcatuita din living generos de 70 mp cu semineu functionabil, bucatarie de 30 mp cu deschidere la terasa, birou, camera tehnica, garaj, subsol, la etaj sunt 4 dormitoare, 2 bai, o baie la parter. Curte amenajata cu foisor, loc de joaca pentru copii, terasa.

  • Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Termoficare, Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu)
  • Finisaje: Podele (Parchet, Gresie, Marmura), Usi interior (Lemn), Izolatii termice (Exterior), Pereti (Faianta, Vopsea lavabila, Tapet), Ferestre cu geam termopan (PVC)
  • Dotări: Alte spatii utile (Pivnita, Spatiu depozitare, Dressing), Bucatarie (Mobilata), Diverse (Scara interioara, Semineu), Electrocasnice (Aragaz, Aspirator, Cuptor microunde, Cafetiera, Fier de calcat, Frigider, Hota, Masina de spalat rufe, Masina de spalat vase, TV), Mobilat (Lux)
Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 8
Suprafață construită 240 m² (7 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Casa
An construcție 2013
Dispunere 1S+P+1
Total teren 800 m²
Parcare înăuntru 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa de Inchiriat Snagov - 8 Camere - ID:48104 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne