De vanzare casa 8 camere Paradisul Verde, Corbeanca Ostratu, Bucuresti / Ilfov

830.000 EUR
ID: 121865
19 September 2024
Descriere

Incorporata discret in peisajul prestigiosului complex rezidential Paradisul Verde, aceasta vila remarcabila emana eleganta si rafinament. De la liniile arhitecturale atragatoare, cu subtile note neo-romanesti, pana la interioarele meticulos proiectate, fiecare detaliu al acestei proprietati transmite distinctie si stil.

Cu o suprafata generoasa de 480 mp, dintre care 383 utili şi un teren amplu de 1209 mp, aceasta proprietate ofera 8 incaperi spatioase: living si dining, 3 dormitoare, un birou, mansarda si 6 bai, plus un dormitor cu baie proprie la parter - perfect pentru oaspeti sau pentru cei cu mobilitate redusă.

Gradina superb amenajata, cu vegetatie matura, cu o veranda generoasa si o baie exterioara, este locul ideal pentru a va bucura de timpul petrecut in aer liber, fie in intimitatea familiei, fie alaturi de prieteni.Accesul in zona principala a casei se face printr-un vestibul generos, cu usi masive si placari cu granit.

Parterul este dedicat zonei de zi, decorata elegant si impartita cu diferenta de nivel intre dining si living, delimitandu-se astfel functionalitatea spatiului. Dining-ul are acces imediat catre bucatarie si veranda exterioara. Detaliile amenajarii (parchetul de lemn masiv, tapetul de matase sau draperiile de catifea) dau o nota de rafinament spatiului.

Bucataria, mobiliata cu mobilier Scavollini si decorata in culori calde, este bine iluminata natural, cu acces direct catre dining si catre veranda exterioara.

Accesul catre etaj se face pe o scara interioara imbracata in lemn masiv, scaldata in lumina naturala, datorita zonelor vitrate generoase, decorate cu vitralii. Etajul este dedicat zonei de noapte. Din holul spatios se acceseaza cele 3 dormitoare generoase, cu bai proprii, amenajate cu stil.

La ultimul nivel se alfa mansarda, un open space iluminat natural, cu multiple spatii pentru depozitare si baie proprie cu dus. Acest spatiu polivalent ofera posibilitati nelimitate de personalizare - poate deveni cu usurinta loc de joaca, gym, home cinema sau loc de intalniri memorabile cu prietenii.

Proximitatea facilitatilor existente in cadrul complexului - gradinita, scoala primara, restaurante si cluburi, terenuri de sport, gym, piscina si spa, alaturi de supravegherea video 24/7, sunt alte argumente pentru algerea unui stil de viata, nu doar a unei locuinte.

Aceasta proprietate nu este doar o casa, ci un camin care poate fi martorul urmatoarei tale povesti de viata.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 8
Suprafață utilă 383 m² (2.167 EUR / m²)
Suprafață construită 480 m² (1.729 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 6
Tipul clădirii Casa
An construcție 2013
Dispunere P+1+M
Total teren 1.209 m²
Parcare afară 3
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Casa de Vanzare Corbeanca - 8 Camere - ID:121865 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare