De inchiriat spațiu de birouri Pipera Business Tower PBT, Dimitrie Pompeiu, Bucuresti

11.364 EUR +TVA / lună
ID: 121144
1 March 2024
Informații despre prețuri
  • 11.364 EUR - Bloc
  • 90 EUR - Parcare subterană la -1
  • *PLUS TVA
Descriere

Spatiu de birou Clasa A, suprafata de 947 mp, situat la etajul 7 in Pipera Business Tower.

Pipera Business Tower este una dintre cele mai recente și mai înalte clădiri dezvoltate de-a lungul Șoselei Dimitrie Pompei, oferind o suprafață totală închiriabilă de birouri de 12.425 mp la parter și 13 niveluri superioare.

Clădirea este proiectată pe o suprafață pătrată regulată care se întinde pe aproximativ 948 mp la fiecare nivel și o suprafață ușor mai mare de 1.074 mp la ultimul etaj, al 13-lea. Plăcile de etaj permit scenarii flexibile și eficiente de planificare a spațiului, cu un nucleu central și un spațiu deschis liber cu furnizare de lumină naturală de-a lungul tuturor elevațiilor clădirii.

Clădirea beneficiază de specificații și design modern, inclusiv podele supraînălțate, aer condiționat, iluminat suspendat și ferestre care se deschid, printre alte caracteristici. Parcarea auto este prevăzută la două niveluri de subsol, precum și la suprafață, chiar în fața clădirii, iar alte locuri de parcare sunt disponibile în zona imediată.

Pipera Business Tower este situat în subpiața Pipera City. Zona este excelent deservită de facilități de transport în comun, inclusiv stația de metrou Pipera, aflată la o scurtă distanță de mers pe jos de proprietate. Subpiața dezvoltată la marginea nordică a arterei de afaceri de la nord la sud, oferă un acces ușor la cele două aeroporturi. Stabilită ca un district de afaceri descentralizat, zona oferă o mulțime de facilități și facilități pentru ocupanții parcurilor de afaceri. În imediata vecinătate sunt disponibile o serie de unități hoteliere precum Caro, Crystal, Alexander, Ramada și Still/ Best Western.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Suprafață construită 947 m² (12 EUR / m²)
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2009
Dispunere 2S+P+13
Lift Da
Parcare înăuntru 10
Costul mediu al
utilităților pe lună
3314.00 EUR
Facilități
Nemobilat
Încălzire de la clădire
Doar pentru birouri
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
spațiu de birouri de Inchiriat Aviatiei | Promenada mall | Metro Pipera - ID:121144 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne