De inchiriat spațiu de birouri Charles de Gaulle Plaza, Charles de Gaulle, Bucuresti

16.500 EUR +TVA / lună
ID: 121140
1 March 2024
Descriere

Spatiu de birou Clasa A | BREEAM in use, suprafata 750 mp, situat la etaj 2 in Charles de Gaulle Plaza.

Charles de Gaulle Plaza este una dintre cele mai proeminente clădiri din București, cuprinzând o suprafață totală de aproximativ 23.000 mp de spații de birouri moderne, dispuse pe 17 niveluri.

Clădirea cuprinde o fațadă de sticlă impunătoare, cu un atrium central mare, vitrat, în jurul nucleului, cu 4 lifturi panoramice. Spațiul de birouri beneficiază de suprafețe medii de 1.400-1.600 mp dispuse pe 17 etaje de la parter până la etajul 15.

Parcarea auto este asigurată prin intermediul a 360 de spații dedicate în cele 5 niveluri subterane, precum și prin parcări pe stradă în vecinătate.

Clădirea oferă specificații și finisaje de înaltă calitate, inclusiv tavane suspendate, podele supraînălțate, 8 lifturi avansate, inclusiv un lift expres de la subsolul parcării până la etajul 15, sistem HVAC cu patru țevi, sistem de iluminat de 380 și 500 LUX.

CDG Plazza este situat în subpiața Centru Nord a orașului, bucurându-se de o locație emblematică de colț în cadrul Pieței Charles de Gaulle. Proprietatea este excelent deservită de facilități de transport public, stația de metrou Aviatorilor fiind chiar în fața proprietății. Accesul la cele două aeroporturi este simplu, putând fi accesat în 10-15 minute, în funcție de ora zilei și de trafic. Zona oferă o mulțime de facilități și facilități pentru ocupanții clădirii. În imediata vecinătate a clădirii există o gamă largă de restaurante, precum și hoteluri: Howard Johnson, Pullman, Helvetia, Ramada.


Detalii proprietate
Stare Finalizat
Suprafață construită 750 m² (22 EUR / m²)
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2006
Dispunere 5S+P+17
Lift Da
Costul mediu al
utilităților pe lună
4050.00 EUR
Facilități
Nemobilat
Încălzire de la clădire
Doar pentru birouri
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
spațiu de birouri de Inchiriat Dorobanti | Primaverii | Kiseleff | Aviatorilor - ID:121140 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne