De inchiriat spațiu de birouri Charles de Gaulle, Bucuresti

4.320 EUR / lună

În colaborare cu o altă agenție

ID: 121452
1 September 2024
Descriere

Biroul tau in Charles de Gaulle langa metrou si Parcul Herastrau.

Spatiu de birou, o jumatate de cladire: etajele 3, 4 si 5 in imediata vecinatate a Pietei Charles de Gaulle si a statiei de metrou Aviatorilor (200m). Spatiul total inchiriabil este de 350mp, compus din:

  • etajul 3: hol de acces, 2 spatii mari de birouri-open space, o bucatarie mare cu sala de mese, grup sanitar dublu, in total 135mp utili;
  • etajul 4: hol de acces, un spatiu de birouri mare, o bucatarie si grup sanitar dublu,
  • plus o terasa; etajele 3 si 4 accesul se face cu liftul sau pe scara; etajul 5: acces pe scara din etajul 4 hol, 2 birouri si o terasa mare cu o priveliste panoramica spre imprejurimi.

Tototdata se mai inchiriaza impreuna si un spatiu de depozitare de 10mp aflat la intrarea in cladire.

Imobilul este din punct de vedere tehnic, echipat cu sisteme si echipamente performante pentru activitati de IT, sisteme de prevenire si stingerea incendiilor, lift pana la etajul 4, sisteme inteligente de control acces si securitate. Pe scurt spatiul este pregatit sa gazduiasca orice fel de activitate de birou. Este disponibil intr-un timp scurt, asa ca va invitam sa-l vizitati. 

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață construită 350 m² (12 EUR / m²)
Nr. bucătării 2
Nr. toalete 2
Tipul clădirii Bloc
Dispunere P+4
Nr. balcoane 1
Lift Da
Facilități
Nemobilat
Doar pentru birouri

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
spațiu de birouri de Inchiriat Dorobanti | Primaverii | Kiseleff | Aviatorilor - 2 Camere - ID:121452 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne