De inchiriat spațiu de birouri Swan Office Park, Pipera OMV Rond, Bucuresti / Ilfov

4.637 EUR +TVA / lună
ID: 121206
4 March 2024
Informații despre prețuri
  • 4.637 EUR - Bloc
  • 65 EUR - Parcare supraterană
  • 85 EUR - Parcare subterană la -1
  • *PLUS TVA
Descriere

Spatiu de birouri Clasa A | BREEAM in use, cu o suprafata de 371 mp, etaj 2, Swan Office & Technology Park.

Swan Office & Technology Park este situat pe Soseaua Bucuresti Nord, în vecinătatea intersecției cu Șoseaua Pipera. Vecinațile proprietații includ clădiri de birouri, show-room-uri, parcul de retail Pipera Plaza etc.

Accesibilitatea auto în zona s-a imbunătațit semnificativ în 2012, ca urmare a lărgirii Soselei Pipera-Tunari și a finalizării pasajului peste Bulevardul Barbu Vacarescu. Accesul pietonal ramane însa deficitar, transportul public incluzând linii speciale de microbuz de la/catre stația de metrou Pipera.

Swan Office & Technology Park include în prezent 3 clădiri, având 2 niveluri subterane, parter și 5 etaje, cu o suprafață închiriabilă totală de 29.125 m2. Suprafața maximă pe etaj este de 3.000 m2. Parcarea are o capacitate de 530 locuri, majoritatea acestora fiind amplasate în subteran.

Spațiile de birouri au dotari de clasa A, încluzand BMS, HVAC, podea înalțată și tavan suspendat, acces securizat, generator de back-up, detectoare de fum etc. Parcul deține certificare de clădire verde BREEAM Very Good.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Suprafață construită 371 m² (12 EUR / m²)
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2011
Dispunere 2S+P+5
Lift Da
Parcare înăuntru 5
Parcare afară 5
Costul mediu al
utilităților pe lună
1298.00 EUR
Facilități
Nemobilat
Doar pentru birouri

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
spațiu de birouri de Inchiriat Iancu Nicolae | Pipera - ID:121206 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne