De inchiriat spațiu de birouri Casa Mosilor, Universitate, Bucuresti

3.824 EUR +TVA / lună
ID: 120662
14 February 2024
Informații despre prețuri
  • 3.824 EUR - Bloc
  • 50 EUR - Parcare supraterană
  • *PLUS TVA
Descriere

Spatiu de birou Clasa B cu o suprafata de 382 mp, situat la etajul 2 in Casa Mosilor.

Zona ultracentrala, intr-o cladire amplasata pe Calea Mosilor, la 2 minute de punctul zero al orasul, Piata Sfantul Gheorghe. Cladirea este amplasata la 6 minute de mers de Centrul Vechi / Bulevardul I.C.Bratianu, 7 minute distanta de Piata Universitatii / Teatrul National Bucuresti si 9 minute de Piata Unirii.

Vecinatatile cladirii includ cladiri rezidentiale, cladiri de birouri, zone de promenada (Parcul TNB, Parcul Unirii), institutii de invatamant, restaurante si magazine. 

Accesul cu automobilul se realizeaza din Calea Mosilor, cu acces auto facil spre unele dintre principalele bulevarde ale Bucurestiului: Bulevardul Elisabeta, Bulevardul Carol I, Bulevardul Nicolae Balcescu, Bulevardul I.C. Bratianu, Bulevardul Unirii. Transportul public include statiile de metrou Piata Unirii si Universitate la 7-9 minute de mers si statii de autobuz si tramvai la 1-2 minute de mers de cladire.

Casa Mosilor este o cladire de birouri finalizata in anul 2001, cu o suprafata inchiriabila totala de 2.340 m2, desfasurata pe un nivel subteran, parter si 7 etaje. Cladirea dispune de ventiloconvectoare, lift, detectoare de fum, paza 24/7, tavan suspendat, mocheta, ferestre cu deschidere etc.

Cladirea dispune de locuri de parcare in subteran si in curte.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 6
Suprafață construită 382,4 m² (10 EUR / m²)
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2001
Dispunere 1S+P+7
Nr. balcoane 1
Lift Da
Costul mediu al
utilităților pe lună
1797.00 EUR
Facilități
Nemobilat
Încălzire de la clădire
Doar pentru birouri
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
spațiu de birouri de Inchiriat KM 0 | Ultracentral - 6 Camere - ID:120662 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne