De inchiriat spațiu de birouri The Light One, Politehnica, Bucuresti

14.121 EUR +TVA / lună
ID: 122219
27 July 2024
Descriere

În inima sectorului 6, Grozăvești, se găsește acest spațiu de birouri, cu suprafața de 1.046 mp, în cadrul complexului The Light, în clădirea The Light One.

Această zonă beneficiază de o amplasare excelentă, fiind situată la granița zonei centrale a Bucureștiului, la intersecția Bulevardului Vasile Milea cu Bulevardul Iuliu Maniu, în imediata apropiere a Politehnicii.

Punctată strategic, locația se află la intersecția unor artere principale și în apropierea stației de metrou Politehnica și a Universității Politehnica. La doar 500 de metri distanță se află centrul comercial AFI Palace Cotroceni, iar Palatul Cotroceni este la doar 650 de metri distanță.

În plus față de caracteristicile sale de inovație și eficiență energetică, complexul oferă o gamă largă de facilități. Acestea includ flexibilitate spațială optimă și eficiență maximă pentru orice tip de design interior, iluminare superioară cu surse LED și un sistem HVAC VRV sofisticat.

Adițional, complexul are certificarea BREEAM Excellent și oferă o varietate de opțiuni pentru locuri de servit masa, relaxare și întreținere, incluzând magazine cu amănuntul și cafenele, spațiu de depozitare dedicat, zone de relaxare, restaurante, centru de fitness și wellness, și o clinică medicală.

Accesul auto se face ușor, pe cele două bulevarde importante, facilitând conexiunile către centrul orașului, zonele de birouri din Piața Victoriei și Grozăvești, precum și către cartierele dens populate din vestul Bucureștiului. În plus, transportul public este excelent dezvoltat, cu stația de metrou Politehnica și multiple stații de tramvai, autobuz și troleibuz, toate la o distanță cuprinsă între 150 și 280 de metri de The Light.
Detalii proprietate
Suprafață utilă 1.046 m² (14 EUR / m²)
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2019
Dispunere 2S+P+11
Lift Da
Costul mediu al
utilităților pe lună
3138.00 EUR
Facilități
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Doar pentru birouri
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
spațiu de birouri de Inchiriat Politehnica - ID:122219 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne