Teren 1.455 m² de vanzare

Pipera OMV Rond, Bucuresti

320.000 EUR
220 EUR / m²
ID: 900161
Actualizat pe data de 14 Martie 2021
Descriere

Teren intravilan in zona de nord Bulevardul Pipera,  toate utilitatile disponibile (gaz, apa, canal, electric), deschidere 15m x 97m lungime. Posibilitate de construire 8 Case insiruite sau 6 case tip Duplex sau 3 Case individuale.

Detalii teren
Tipul de teren Teren intravilan
Suprafața 1.455 m²
Deschideri la stradă 15 m
Utilități
Electricitate
Apă
Gaze
Canalizare

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Isfahan Doekhie
Isfahan Doekhie