De vanzare Teren pentru proiect rezidential langa padurea Snagov

Snagov

350.000 EUR +TVA
35 EUR / m²
ID: 900792
Actualizat pe data de 1 Martie 2023
Descriere

Teren intravilan cu deschidere mare in nordul Bucurestului

Teren ideal investiție lânga padure Snagov. Excelent pentru proiect rezidential. Suprafata de 10.107 mp cu deschidere de 60 ml. Proprietatea are o formă regulată, Rețelele publice de utilități precum electricitatea și gazul se află în zona vecină. 

Teren 10.107 mp zona in dezvoltare rezidentiala

Proprietatea este formată din 2 terenuri:

  • Teren de 10.573 mp
  • 50% din terenul de 229 mp deținut într-o cotă unită 
  • Suprafața totală este de 10.688 mp
  • Suprapuneri 581 mp pe domeniul public
  • Suprafat totală netă 10.107 mp

Zona de la nord la proprietățile în cauză este caracterizată de o densitate mare de locuințe rezidențiale și vile de lux cu vedere la lac, în timp ce zona care închide Soseaua Snagov concentrează case mici și terenuri de dimensiuni generoase de teren nedezvoltat.

Proprietatea are o formă regulată, nu se poate asocia cu nicio figură geometrică, cu fațadă de aproximativ 60 m pe pădurea Snagov (mai precis pe un drum cu pietriș - cunoscut sub numele de strada Salcamilor) și o distanță de aproximativ 145 m în cel mai îndepărtat punct în ceea ce privește la drum, fiind învecinat la nord de mai multe proprietăți rezidențiale. Zona este de topografie în general nivelată, fără o pantă semnificativă, ocupată de vegetație spontană. 

Condiția curentă 

Zona în care sunt situate proprietățile a dus la utilizarea pentru agricultură; cu toate acestea, locul subiect este ocupat de vegetație spontană. 

Utilități 

Rețelele publice de utilități precum electricitatea și gazul se află în zona vecină. 

Din punct de vedere seismic, conform Normativului român SR 11100 / 1-93, teritoriul locației variază în zona seismică pentru o valoare de 81 (unde „1” înseamnă un interval de 50 de ani pentru întoarcere).

Detalii teren
Tipul de teren Teren intravilan
Suprafața 10.107 m²
Procent de ocupare 20% (2.021 m²)
Deschideri la stradă 60 m
Tipul de drum Pietruit
Zona protejată Nu
Utilități
Electricitate
Gaze

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Isfahan Doekhie
Isfahan Doekhie