Proprietatii de Vanzare Henri Coanda Bucuresti Ilfov
Cartierul este format din 1.100 de case individuale sau cuplate si ocupa o suprafata de 115 hectare. Terenul este impartit in doua zone, aflate in administrarea Primariei Sectorului 1 Bucuresti si a orasului Voluntari, judetul Ilfov | BLISS Imobiliare Continuati sa cititi 1 anunt Salvează
Filtreaza
Filtreaza anunturile

Proprietatii de Vanzare Henri Coanda Bucuresti Ilfov

Şterge
Şterge filtre Vezi anunturile (1)
Acum poți să salveazi această căutare pentru a primi alerte prin e-mail atunci când sunt adăugate proprietăţi care se potrivesc cu această căutare.
Puteți, de asemenea, adăuga anunțuri la favorite cu un simplu click pe simbolul
de vanzare casa 7 camere #97810 - BLISS Imobiliare ID: 97810 - 8 April 2024

522 de locuințe în Sector 1 și 587 de locuințe în zona orașului Voluntari.


Proprietatii de Vanzare Henri Coanda Bucuresti Ilfov

Agenția Națională pentru Locuințe ANL Bucuresti Nord

Cartierul este format din 1.100 de case individuale sau cuplate si ocupa o suprafata de 115 hectare.Beneficiaza de un amplu proiect de urbanizare ce va include numeroase facilitati-supermarket,scoala,gradinita,transport public. s.a. Toate elementele ii confera cartierului un important potential de dezvoltare si crestere.

Ansamblul de locuințe Henri Coandă se construiește pe un teren cu o suprafață de 115,9 hectare și este amplasat în partea de nord a Capitalei, în zona complexului Sere Pipera-Aeroportul Băneasa-Comuna Voluntari. Terenul este împărțit în două zone, aflate în administrarea Primăriei Sectorului 1 București și a orașului Voluntari, județul Ilfov. Astfel, 60,55 hectare aparțin Sectorului 1 al Municipiului București și alte 55,41 hectare orașului Voluntari.

Proiectul cartierului prevede construcția a 1.109 case cu credit ipotecar: 522 de locuințe în Sectorul 1, București și 587 de locuințe în zona orașului Voluntari. Casele au suprafețe construite desfășurate cuprinse între 120 mp și 340 mp și beneficiază de curte, terase, garaj sau locuri de parcare. În acest cartier, Agenția Națională pentru Locuințe mai construiește prin credit ipotecar 11 blocuri cu un număr total de 121 apartamente cu 1 – 5 camere. Dintre acestea, 5 blocuri cu un număr total de 81 de apartamente se construiesc în sectorul 1, București,  iar în orașul Voluntari, celelalte 6 blocuri cu un număr total de 40 de apartamente. (Sursa: ANL)