De inchiriat Villă de Lux cu 3 Camere în Complexul Rezidențial Exclusivist Cartier Impact Class, Pipera OMV Rond, Bucuresti / Ilfov

1.400 EUR / lună
ID: 103545
3 June 2024
Descriere

Experimentează Seninătatea în Refugiul Tău cu Grădină Privată

Descoperă această vilă cu 3 camere în București, situată în prestigiosul ansamblu rezidențial Class din Pipera. Această casă cocheta și luminoasă, decorată cu gust, te va cuceri din prima clipă.

Găsește-ți Casa Visurilor în Comunitatea Noastră Rezidențială Exclusivistă

Intrând într-una dintre cele mai căutate comunități din Pipera, chiar în apropiere de rondul cu OMV, această proprietate este o alegere ideală pentru cei care apreciază siguranța și comoditatea.

Cartierul este bine administrat, cu costuri de întreținere mici, fiind preferat pentru proximitatea sa față de zonele de birouri din Pipera și Aviației, precum și față de Pipera Plaza.

Accesul facil la metrou Pipera, Mall Promenada și metrou Aurel Vlaicu este asigurat prin 5 linii de autobuz, facilitând deplasările în oraș.

Renovată în 2021, atât exteriorul, cât și interiorul acestei vile sunt complet mobilate și utilate. Mobilierul și electrocasnicele de calitate din bucătărie și băi sunt noi, iar casa beneficiază de multe spații de depozitare în interior, inclusiv o magazie spațioasă de 15 mp cu rafturi, ideală pentru depozitarea bicicletelor sau altor obiecte.

Aerul condiționat silențios Daikin asigură un mediu confortabil în interior, indiferent de temperatura de afară.

Nu rata șansa de a locui în această vilă minunată, ce reprezintă un adevărat cămin în inima orașului!

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 86 m² (16 EUR / m²)
Suprafață construită 107 m² (13 EUR / m²)
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Vila
Dispunere
Nr. balcoane 1
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Descopera Linistea: Villa cu 3 Camere si Gradina Privata in Complex Rezidential Exclusivist de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne