De vanzare vila spectaculoasa de 3 camere cu vedere la lac si curte privata Buftea, Bucuresti / Ilfov

2.000 EUR / lună
500.000 EUR
ID: 90671
1 Aprilie 2024
Descriere

Vila premium cu acces facil catre Bucuresti

BLISS Imobiliare va prezinta o vila spectaculoasa de 3 camere, care se afla in apropiere de malul lacului Buftea, are ponton si iesire la lac, si a fost finalizata in anul 2020.

Vila spatioasa este perfecta pentru o familie.

Aceasta dispune de un sistem smart home ce poate fi accesat cu ajutorul telefonului. Cu ajutorul acestui sistem se poate porni centrala si luminile, se pot deschide atat ferestrele, interfonul si usa de la intrare, cat si poarta de acces in curte, chiar daca nu va aflati la locatie.

Vila are o suprafata construita de 230 mp, din care 172 mp utili, si este compartimentata inteligent, astfel ca intregul spatiu este eficientizat pentru a indeplini nevoile tuturor membrilor familiei.

Spatiul este impartit din 2 dormitoare, living de spatios, la parter avand o zona de dining si bucatarie open space. De asemenea, se gasesc si 2 bai, un balcon, si o terasa foarte spatioasa de 32 mp la etaj, care poate fi un loc perfect pentru relaxare in aer liber, avand si o vedere superba catre lac.

Proprietatea este construita pe un teren de 1,000 mp, astfel ca aveti la dispozitie o curte spatioasa si superb amenajata, cu terase, spatii verzi si un semineu ingropat exterior, transformandu-se astfel intr-un adevarat refugiu, perfect pentru momente de relaxare in aer liber si intimitatea, intr-o atmosfera plina de liniste si frumusete. Curtea ofera, de asemenea, si 3 locuri de parcare.

Vila este mobilata si utilata cu produse premium, de inalta calitate si cu un design deosebit si beneficiaza de finisaje de calitate superioara si cu accente luxoase, astfel ca aceasta reprezinta o oaza de confort si stil, potrivita pentru cei care doresc sa traiască intr-un ambient rafinat si exclusivist.

Pozitionarea acesteia pe malul lacului in Buftea ofera oportunitatea unica de a locui in liniste si inconjurati de frumusete naturala, fiind in acelasi timp la o distanta scurta de agitatia Bucurestiului. Aceasta zona este cunoscuta pentru peisajele frumoase, lacurile si padurile inconjuratoare, ceea ce o face un loc ideal pentru cei care doresc sa combine confortul urban cu natura.

Fiind inconjurata de natura, aceasta vila este caminul ideal pentru cei ce prefera sa aiba mai multe activitati in aer liber, cum ar fi plimbari cu barca, pescuit, drumetii, jogging si ciclism.

Buftea dispune de teatre si spatii culturale care gazduiesc spectacole, concerte si expozitii artistice, si ofera acces si la scoli de inalta calitate, astfel ca familiile cu copii pot beneficia de acces la educatie de calitate fara a fi nevoie sa se deplaseze prea mult.

Aceasta este situata la o distanta relativ mica de Bucuresti, astfel ca deplasarea catre Capitala se face usor, in 20-30 min cu masina, prin intermediul autostrazii A1. De asemenea, zona este deservita de autobuze si trenuri care fac legatura rapid cu Bucurestiul.

Datorita raritatii lor, proprietatile cu vedere la lac au tendinta de a creste in valoare in timp, astfel ca aceasta poate fi si o investitie pe termen lung.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 172 m² (2.907 EUR / m²)
Suprafață construită 230 m² (2.174 EUR / m²)
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Vila
An construcție 2020
Clădire renovată 2023
Dispunere P+1+M
Nr. balcoane 2
Gradină Privată 900 m²
Total teren 1.000 m²
Amprenta la sol 100 m²
Parcare afară 3
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila 3 Camere cu Vedere la lac in Buftea de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne