De inchiriat Vilă modernă 225mp din 2021 4 camere cu grădină de 200mp Iancu Nicolae, Bucuresti / Ilfov


ID: 105885
13 Octombrie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Vilă superbă pe teren de 340mp cu locuri de parcare afară

Casă modernă și confortabila situată într-una dintre cele mai populare zone din Pipera, la Nord de București. De aici sunteți la doar câțiva pași de Centrul Comercial Jolie Ville, Școala Internațională Cambridge și Grădina Zoologică Băneasa.

În apropiere de centre comerciale, școli internaționale și Grădina Zoo

Această locuință a fost finalizată în 2021 cu utilizarea materialelor de cea mai bună calitate și are un aspect foarte plăcut. Designul oferă multă lumină strălucitoare și naturală datorită ferestrelor mari.

Bucătăria închisă, complet utilată și spațioasă vă oferă posibilități ample pentru a găti. Datorită spațiului mare aveți posibilitatea de a lua micul dejun împreuna cu familia în bucătărie sau, când vremea este frumoasă, pe terasă.

Această vilă modernă, confortabilă și foarte luminoasă de 225mp suprafață construită și se întinde pe două etaje, după cum urmează:

La parter (98 mp): hol de intrare cu acces la livingul luminos, în formă de pătrat, bucătăria închisă (cu cămară separată), spălătorie tehnică cu centrală termică și toaletă pentru oaspeți cu fereastră exterioară. Aici regăsiți și scarile către primul etaj.

Din living și din bucătărie se accesează terasa exterioară și grădina. Din fața casei puteți accesa camera tehnică/spălătoria sau pentru cumpărături.

La primul etaj (127,50mp), holul larg oferă acces la trei dormitoare spațioase, fiecare cu baie proprie. Dormitorul matrimonial are și un dressing spațios.

Zona exterioară din jurul acestei minunate case oferă multă intimitate și spațiu suficient pentru parcare sau utilizare recreativă. Terasa este orientată spre Vest pentru a vă bucura de minunatul apus.

Suprafața totală a terenului este de aproximativ 340mp cu o imprimare de 127,50mp, lasând o suprafață exterioară de aproximativ 210mp. Terasa exterioara are 24mp.

Situată între Jolie Ville și Grădina Zoologica Băneasa, iar în partea de Sud strada Erou Iancu Nicolae. Grădina Zoologică Băneasa și Centrul Comercial Jolie Ville sunt la 5 minute de mers pe jos.

În imediata apropiere mai aveți și Școala Internațională Cambridge, Școala Franceză Anna de Noailles, Școala Britanică din București, Școala Mark Twain și Școala Little London. Școala Internațională Americană este la 10 minute de mers cu mașina.

De pe str. Erou Iancu Nicolae se pot lua și autobuzele către centrul Bucurestiului sau stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu.

Multe supermarketuri sau hipermarketuri sunt în apropiere, Mega Image la Jolie Ville Mall și Lidl la doar câteva minute cu mașina. Centrul comercial cu Starbucks, Zen Sushi și multe alte restaurante se află la 10 minute de mers pe jos. De asemenea, Baneasa Shopping City este la doar câteva minute de mers cu mașina.

Alte puncte de interes sunt:

  • Aeroportul Otopeni este la doar 10 minute
  • Orașul București este la doar 10 minute
  • Worldclass Jolie Ville și Atlantis sunt în apropiere (la câțiva pași)
  • Munții și litoralul sunt la mai puțin de 3 ore de mers cu mașina

Această zonă a Bucureștiului Ilfov este foarte apreciată de familiile cu copii care merg la Școlile Private Internaționale. Mulți expatriați și localnici își au casa lor (temporară) aici, iar comunitatea este foarte animată și activă.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 178 m² (16 EUR / m²)
Suprafață construită 225 m² (12 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2021
Dispunere P+1
Gradină Privată 200 m²
Total teren 340 m²
Amprenta la sol 127 m²
Parcare afară 2
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila din 2021 4 Camere Iancu Nicolae de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare

Oferte Similare


de inchiriat vila 5 camere #97205 - BLISS Imobiliare ID: 97205 - 26 Aprilie 2024
de inchiriat vila 5 camere #30921 - BLISS Imobiliare ID: 30921 - 26 Aprilie 2024
de inchiriat casa 4 camere #45652 - BLISS Imobiliare ID: 45652 - 26 Aprilie 2024

De inchiriat casa 4 camere
Iancu Nicolae British School Bucharest, Bucuresti

2.500 EUR / lună
  • Casa
  • P+1
  • 4 Camere
  • 240 m²
  • Construit 2008