De inchiriat vila 4 camere Avangarde Forest 6, Popasului Padurea Cretuleasca, Bucuresti / Ilfov

1.250 EUR / lună
ID: 116597
29 Septembrie 2023
Descriere

Locuință superbă în ansamblul rezidențial de prestigiu Avangarde Forest 6. Această casă de tip Townhouse este un sanctuar de eleganță și confort, pregătit să-ți devină noua casă. Complet mobilată și utilată cu echipamente de top.

  • Casa își întâmpină oaspeții cu spații generoase și bine organizate, răspândite pe trei niveluri. La parter, bucătăria deschisă te invită cu mobilier premium și electrocasnice de înaltă calitate, inclusiv mașină de spălat vase, facilitându-ți rutina zilnică. Livingul și zona de dining se împletesc armonios, creând un spațiu perfect pentru relaxare și petrecere a timpului liber.
  • Urmează două dormitoare luminoase la etaj, adevărate sanctuare de liniște și odihnă, iar mansarda te surprinde cu un spațiu versatil care poate fi configurat în funcție de nevoile tale.
  • La exterior, curtea de 25 mp te așteaptă cu un spațiu propice pentru momente de respiro în aer liber. Cele două locuri de parcare dedicate includ o priză de încărcare pentru mașina electrică, un bonus util în era tehnologiei moderne.
  • Deoarece confortul tău este esențial, casa este echipată cu un sistem de încălzire prin pardoseală în toate încăperile, fereastră tripan pentru o izolare termică și fonică deosebită, și aer condiționat wireless pentru zilele toride de vară. Siguranța este asigurată de un sistem de alarmă profesională, iar conectivitatea excelentă este garantată de sistemul profesional Unifi.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 118 m² (11 EUR / m²)
Suprafață construită 136 m² (9 EUR / m²)
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2018
Dispunere P+1+M
Total teren 165 m²
Parcare afară 2
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Inchiriat Iancu Nicolae | Pipera - 4 Camere - ID:116597 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare