De inchiriat Vilă P+1 premium cu 4 camere si curte privata Pipera Contemporan Residence, Pipera Sud, Bucuresti / Ilfov


ID: 99336
7 Decembrie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Vila moderna cu locuri de parcare si bucatarie echipata

Vila P+1 tip duplex premium, cu arhitectura moderna, localizata in complex rezidential securizat, dintr-o zona avantajoasa a cartierului Pipera. 

In complex rezidential securizat cu loc de joaca in zona Pipera

Proprietatea are gradina proprie amenajata, cu suprafata generoasa de 150 mp, ideala pentru activitati de relaxare. Dispune si de 2 locuri de parcare in interiorul lotului.

Suprafata lot-ului de teren unde se afla imobilul este de 270 mp. Constructia este de cea mai mare calitate, cu materiale si finisaje premium.

Interioarele sunt spatioase si luminoase. Compartimentarea este eficienta: living generos, bucatarie echipata modern, terasa exterioara, camara, grup sanitar si depozitare la parter.

La etaj se afla 3 dormitoare luminoase, 2 dressinguri incapatoare si 2 bai utilate modern. Accesul dintre cele doua niveluri  se realizeaza printr-o scara de lemn.

Imobilul este nemobilat, si  beneficiaza de centrala termica proprie cu incalzire prin pardoseala, totul pentru confortul familiei tale. 

Contemporan Residence, un cartier rezidential de 29 de vile cu arhitectura moderna, P+1E, in constructie, in Pipera, intr-o zona rezidentiala de calitate, in predominant de case.

Contemporan Residence este un cartier imprejmuit cu garduri, iar accesul se realizeaza pe o poarta electrica. La intrare se afla cabina administatorului care asigura buna functionare a ansamblului rezidential. Fiind un complex inchis, Contemporan Residence permite copiilor sa se joace in siguranta la locul de joaca interior.

Complexul ofera si servicii de mentenanta a cartierului si de îngrijire a curții private contra-cost.

Școlile și institutele de învățământ precum Scoala Britanica, Cambridge, Mark Twain International School și multe alte grădinițe și școli de top marchează unul dintre avantajele zonei Pipera.

Zona beneficiază de numeroase magazine și cele mai importante centre comerciale din apropiere, precum Baneasa Shopping City și Promenada Mall.

Cea mai dezvoltata platforma industriala si office din capitala se afla in zona Pipera, multe cladiri de birouri fiind in continuua dezvoltare pana in zoua de azi.

 În ceea ce privește transportul în comun, cea mai apropiată stație de metrou este stația de metrou Pipera care face legătura rapidă cu centrul Bucureștiului.

Excelenta pentru familii cu copii ce sunt in cautare de o rezidenta premium in zona Pipera.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 150 m² (10 EUR / m²)
Suprafață construită 200 m² (8 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2020
Dispunere P+1
Nr. balcoane 1
Gradină Privată 150 m²
Total teren 270 m²
Parcare afară 2
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire centrală proprie

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila Premium cu 4 Camere si Curte Privata Pipera de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare