De vanzare vila 4 camere Boreal Plus, Boreal, Constanta, Judetul Constanta, Romania

247.901 EUR +TVA
ID: 89213
6 Noiembrie 2023
Descriere

Casa cuplata, P+E, 4 camere, Boreal Plus, Constanta.

Ansamblul Boreal Plus este dezvoltat într-una dintre cele mai bine cotate zone rezidenţiale ale oraşului Constanţa.

Locaţia este extrem de atractivă pentru o dezvoltare rezidenţială care vizează segmentul de mijloc. Accesul este facil, cu mijloace de transport în comun, la 15 minute de centru, de autostrada A4 sau de plajă. Zona este bine deservită de unităţi comerciale - centre comerciale mari precum Tom şi Vivo, hipermarketuri şi supermarketuri precum Carrefour, Mega Image, Kaufland, Penny Market şi Auchan, dar şi magazine de proximitate, de unitaţi educaţionale şi medicale.

Structura de rezistenta: cadre din beton armat, dispuse pe cele doua directii ce asigura stabilitatea si rezistenta constructiei. Cadrele sunt formate din stalpi cu sectiunea de 30x30cm si grinzi cu sectiunea de 30x45cm.

Placa peste parter este din beton cu grosimea de 12cm, peste etaj avem o placa usoara din lemn.

Zidarie din caramida GVP, termosistem Polistiren expandat EPS80 10 cm, tencuiala decorativa silicatica-siliconica 1,5 mm

Fatada Parter: tencuiala decorativa cu aspect de travertin Caparol PALAZZO 55 - culoare bej ), la etaj: tencuiala structurata normala, Caparol PALAZZO 55 - culoare alb, tamplarie din profile pvc armate, pentacamerale, cu geam termoizolant LOW-E(4-16-4), cu coeficient de emisie < 0,2, acoperisul si invelitaoarea de tip sarpanta, hidroizolata si acoperita cu invelitoare tabla ondulata de culoare gri antracit, usi interioare PINUM, marmura in bai si bucatarie, parchet tarkett viva oak(3-strip) in living, hol, casa scarii, dormitoare, granit fiamat si periat in balcoane si pe terase, vopsea lavabila la interior, centrala termica in condensatie, incalzire/acm 26 kw (50-30 grd C), incalzire in pardoseala.

Detalii proprietate
Nr. camere 4
Suprafață utilă 120 m² (2.066 EUR / m²)
Suprafață construită 148 m² (1.675 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Vila
Dispunere P+1
Nr. balcoane 2
Gradină Privată
Total teren 335 m²
Facilități
Nemobilat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Vanzare Boreal - 4 Camere - ID:89213 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne