De vanzare vila 4 camere Bragadiru, Bucuresti / Ilfov


În colaborare cu o altă agenție

ID: 113264
14 June 2024
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Comision zero
Descriere
Exista un nou trend, din ce in ce mai des intalnit in piata imobiliara de case-vile.Trendul constructiilor mici, de tip duplex sau triplex, construite daca se poate pe o suprafata redusa de teren.Si da, cu toate acestea se cauta si se tranzactioneaza.Daca totusi, doleanta dumneavoastra este de a achizitiona o casa-vila INDIVIDUALA, ideala pentru o familie cu copii, cu un teren permisiv pentru spatii verzi si loc de relaxare, te invit sa arunci o privire peste cele de mai jos:Ne aflam in orasul Bragadiru, mai exact pe strada Plevnei.O strada extrem de accesibila si cunoscuta zonei, ce va ofera un acces facil atat catre mijloacele de transport in comun cat si catre multe puncte de interes.Casa are un regim de inaltime redus, P+E+Pod, dateaza din anul 2017 si este construita san
Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 135 m² (1.466 EUR / m²)
Suprafață construită 160 m² (1.237 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. băi 2
Nr. toalete 2
Tipul clădirii Vila
An construcție 2018
Clădire renovată 2019
Dispunere P+2+Pod
Total teren 309 m²
Amprenta la sol 309 m²
Facilități
Nemobilat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Vanzare Bragadiru - 4 Camere - ID:113264 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne