De vanzare vila 4 camere tip duplex cu garaj Henri Coanda Bucuresti, Bucuresti

ID: 108713
10 Aprilie 2024
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Situata la 5 minute cu masina de zona de business Pipera

BLISS Imobiliare va prezinta o vila de 4 camere tip duplex, nemobilata, situata in Cartierul Henri Coanda.

Terenul total este de 405mp, din care teren ramas liber 300mp.

Vila are o suprafata construita de 160 mp, din care 120 mp utili si este formata din parter si etaj la care se adauga garaj de 25mp. Compartimentarea una inteligenta, astfel incat intreg spatiul este eficientizat si se imparte in felul urmator: La parter avem o bucatarie de 12.5 mp, un livingroom si casa scarii de 42 mp, o baie (cu loc pentru masina spalat si depozitare) de 5mp, hol de 6.4 mp si o terasa generoasa cu iesire din sufragerie de 19 mp.

La etaj gasim 3 dormitoare, de 12 mp, 15 mp, respectiv 18 mp, hol, 2 bai si 2 balcoane. Imobilul are pod mansardat pe toata suprafata si poate fi folosit ca loc de depozitare. Accesul se face prin scara retractabila.

Locuita este amenajata si finisata cu materiale de calitate:

  • Peretii exteriori din zidarie de caramida, izolati exterior cu polistiren de 10 cm.
  • Compartimentare interioara cu pereti interiori de rezistenta din caramida finisati cu rigips, si pereti interiori fara rol de rezistenta din rigips.
  • Acoperis cu sarpanta de lemn tratat ignifug, acoperit cu tigla ceramica tip Bramac, si izolat cu vata minerala de 10cm si folie anticondens.
  • Geamurile generoase sunt tip termopan tricameral culoare stejar auriu si 2 geamuri tip velux la unul din dormitoare.
  • Instalatie de incalzire pe baza de agent termic calculata pentru o incalzire eficienta a suprafetei cu calorifere tip otel cu garantie 12 ani.
  • Imobilul este pregatit pentru montare Centrala termica electrica si boiler electric.
  • Baile, balcoanele si terasele au hidroizolatie si sunt acoperite cu gresie/faianta.
  • Sufrageria si dormitoarele sunt acoperite cu parchet laminat (cu textura) culoare stejar, de 10mm si plinte MDF de culoare alba. 

Casa este bransata la electricitate (ENEL muntenia), iar apa curenta si canalizarea se fac prin fosa septica de 4 persoane (in garantie) si put forat (situat in camin/camera tehnica cu tot sistemul in garantie). Utilitatile (apa si canalizare) de la primarie se afla la poarta, si se poate face foarte usor bransarea dupa ce sunt puse in folosinta.

Proprietatea dispune de alarma Paradox conectata la dispecerat RPG (in garantie).  

Accesul la vila se face din Soseaua Campul Pipera, aceasta fiind situata la 30 m de drumul asfaltat de la intrarea in cartier, iar cei 30 metri sunt pavati cu piatra.

Beneficiaza de acces rapid la diverse puncte de interes din zona precum: Linie STB 343 - 100m (timp pana la statia de metrou Aurel Vlaicu fiind de 10 min), Metrou Aurel Vlaicu - 3km, Metrou Pipera - 3.2km, Magazine - Mall Promenada si Mega image - 3km, Pipera Plaza si Lidl - 3km.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 4
Suprafață utilă 120 m² (2.167 EUR / m²)
Suprafață construită 160 m² (1.625 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Vila
Dispunere
Nr. balcoane 3
Parcare înăuntru 1
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila 4 Camere in Zona Henri Coanda de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne