De inchiriat Vila cu 5 camere si gradina in zona Domenii Turda


ID: 88546
15 Noiembrie 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Vila P+1+M cu loc de parcare si finisaje premium

Va prezentam vila P+1+M cu arhitectura premium (prezentata la Bienala de Arhitectura 2007), situata in zona Turda - Domenii, la 10 minute de Arcul de Triumf si Parcul Herastrau.

Situata in Domenii, la 10 min de Parc Herastrau si Arcul de Triumf

Imobilul de tip terasat are o structura solida de caramida, beneficiaza de finisaje de inalta calitate, incaperi spatioase si luminoase, avand diverse elemente rustice imbinate cu stilul de viata modern.

Compartimentarea este si ea moderna:

  • Parter cu suprafata de 75.00 mp (suprafata construita) cu: spatiu de acces, living spatios si luminos, bucatarie complet echipata modern, scara interioara, WC serviciu, terasa.
  • Gradina cocheta unde se pot amenaja diverse spatii pentru relaxare unde iti poti petrece timp cu cei dragi. Tot aici se afla si terasa.
  • Etajul 1 cu suprafata de 75.00 mp (suprafata construita) si cu: scara/hol, baie, camera 1 (birou/dormitor), camera 2 (birou/dormitor), terasa.
  • Etaj 2 (mansarda) cu suprafata de 75.00 mp (suprafata construita): open-space (birou/living), camera 3 (birou/dormitor), baie.

Dotari/finisaje: tamplarie PVC, termopan, aer conditionat (5 unitati), centrala termica proprie, alarma, videointerfon acces, bucatarie echipata, loc parcare.

Situat intr-una dintre cele mai exclusiviste si vibrante zone rezidentiale ale capitalei, acesta proprietate reprezinta o oportunitate din privinta locatiei premium. Vila este pretabila atat ca spatiu firma, cat si resedinta.

Aceasta zona rezidentiala prezinta acces rapid la parcul Herastrau, spatii comerciale si institutii de invatamant de top, cat despre mijloacele de transport in comun, in proximitate se afla statia de metrou Aviatorilor, Grivitei si Piata Victoriei.

In vecinatate se afla multe parcuri (Parcul Kiseleff, Parcul Herastrau), unde se gasesc multe restaurante si cafenele cu un aer boem, si nu in ultimul rand, zona face legatura rapida si cu cartierul office Pipera.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 163 m² (10 EUR / m²)
Suprafață construită 225 m² (7 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2007
Clădire renovată 2021
Dispunere P+2
Nr. balcoane 1
Gradină Privată
Amprenta la sol 75 m²
Parcare afară 1
Facilități
Bucătărie echipată
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Aer condiționat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și angajații noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila cu 5 Camere si Gradina in Domenii Turda de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne