De vanzare Vilă superbă și spațioasă 5 camere cu grădină de 200mp Jiului, Bucuresti

ID: 107190
28 Iulie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă


Închide
Descriere

Vilă frumoasă cu terasă amenajată și mansardă open space

Vilă frumoasă cu 5 camere situată într-o zonă definită de rafinament și liniște, aproape de cel mai cunoscut parc, Herăstrău, și Casa Presei Libere.

Acces facil spre parcuri, metrou, mall-uri, cluburi sportive

Această casă este formată din 4 dormitoare spațioase, un living cu zonă de dinning, o bucătărie utilată și echipată (inclusiv mașină de spălat vase), 3 băi, o toaletă pentru oaspeți, 2 balcoane și o terasă amenajată superb.

Vila se află pe un teren de 331mp și beneficiază de o suprafață construită de 330mp, suprafața utilă fiind de 168mp, iar amprenta la sol este de 126mp.

Casa este superbă și a fost reamenajată și finisată în anul 2009, fiind împărțită în două zone principale: zonă de zi și zonă de noapte, plus mansarda open space.

Deține o curte destul de mare, de 200mp, unde te poți bucura de spațiu, de natură, de liniște și de confort.

În opinia mea, să poți mânca, bea cafea, citi o carte sau doar să stai de vorbă în curte, pe gazonul moale, primăvara și vara, când totul în jur este plin de viață și de culoare, este de vis.

De asemenea, aveți și 2 locuri de parcare disponibile.

Consider că această locuință este destinată persoanelor care iubesc natura și confortul, carora le place să îmbine utilul cu plăcutul.

În ce sens? Ei bine, dacă vă doriți să locuiți în inima orașului, să beneficiați de acces facil spre tot ce înseamnă loc de muncă, transport în comun, parcuri, supermarketuri, mall-uri, grădinițe sau școli, dar să vă bucurați și de liniște, spațiu și natură, aceasta este casa ce se pretează perfect.

Eu cred ca locuinței nu ii lipsește nimic, iar cu ajutorul fotografiilor vă puteți face o idee despre aceasta, însă vă sfătuiesc să veniți să o vizionați.

Pozele nu pot trezi cu adevărat sentimentul de ,,acasa" pe care, poate, îl veți simți după ce veți fi văzut și analizat în detaliu fiecare colțișor al acesteia, după ce veți fi pășit cu propriile picioare pe iarba moale și veți fi auzit cântatul păsărilor de pe terasă.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 168 m² (2.673 EUR / m²)
Suprafață construită 330 m² (1.361 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2009
Dispunere P+1+Pod
Nr. balcoane 2
Gradină Privată 200 m²
Total teren 331 m²
Amprenta la sol 126 m²
Parcare afară 2
Nr. depozite 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Potrivit pentru birou
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila Superba 5 Camere cu Gradina de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne