De vanzare Vilă splendidă de 317mp 5 camere cu grădină și piscină Iancu Nicolae Baneasa Zoo, Bucuresti / Ilfov

1.350.000 EUR
ID: 107818
12 Iunie 2023
Descriere

Vilă spațioasă pe teren de 997mp cu 3 locuri de parcare

Vilă individuală modernă, luxoasă și de calitate superioară, cu 5 camere, cu o suprafață construită de 317 mp, pe un teren total de 997 mp situată în zona Iancu Nicolae - Jolie Ville din Pipera. Construită în 2012 și complet renovată și modernizată în 2021. Această vilă rafinată beneficiază de o piscină individuală.

Aproape de școli internaționale, grădinițe private, club de fitness

Această proprietate minunată cu multă lumină naturală, datorită ferestrelor mari, este excelentă pentru a fi casa ta călduroasă și confortabilă.

Materialele și culorile naturale, livingul spațios cu zonă de luat masa separată, bucătăria complet utilată, vederea completă la terasă și grădină, dormitoarele mari și băile moderne fac din acesta un loc pentru a vă simți în siguranță și confortabil. Imaginați-vă cum vă bucurați să vă găzduiți prietenii și familiile și să săriți în piscină când vremea o permite.

O locuință pentru familii, o casă unică așa cum nu veți vedea des într-o zonă foarte populară din Nordul Bucureștiului.

Sunteți la mai puțin de 15 minute de București și la mai puțin de 10 minute de Aeroportul Henri Coandă. Centrul Comercial Băneasa este la doar 5 minute, iar supermarketurile, restaurantele și multiple posibilități de activitati recreative (padurea Baneasa, sali de fitness, gradina zoologica) se află în imediata apropiere.

Această zonă este foarte populară datorită numeroaselor instituții de învățământ private internaționale precum Școala Franceză „Anna de Noailles”, Școala Cambridge din București, Școala Britanică din București și Școala Internațională Americană din București. Alte școli din apropiere sunt Mark Twain, Olga Gudynn, Little London Academy și școala germană.

O comunitate internațională vibrantă, populară în rândul familiilor de expați.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 243 m² (5.556 EUR / m²)
Suprafață construită 317 m² (4.259 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2012
Clădire renovată 2021
Dispunere P+1
Nr. balcoane 3
Gradină Privată 800 m²
Total teren 997 m²
Amprenta la sol 160 m²
Parcare afară 3
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Saună
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila 5 Camere cu Gradina si Piscina de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne