De vanzare vila 5 camere cu piscina si curte privata de 1595 mp Pipera Nord, Bucuresti / Ilfov

900.000 EUR

În colaborare cu o altă agenție

ID: 115022
13 Decembrie 2023
Descriere

Vila aflata la 2 minute de Mark Twain International School

BLISS Imobiliare va prezinta o vila contemporana de 5 camere, cu o suprafata utila de 281 mp, ce este situata pe un lot privat imens de 1595 mp, aflat in zona Pipera Nord Iancu Nicolae.

Vila are o curte spatioasa, frumos amenajata, cu vegetatie matura.

Vila dispune de 5 camere spatioase, si bine gandite pentru a oferi confort, intimitate si liniste. Dintre acestea, 4 sunt dormitoare, iar la parter avem un living cu tavan inalt si zona de dining, si iesire catre terasa si curte. De asemenea, vila mai dispune de 4 bai moderne si bine dotate impresioneaza prin finisajele si accentele luxoase, o bucatarie complet mobilata si echipata cu produse de cea mai buna calitate, multiple spatii de depozitare si un beci amenajat.

Interiorul cochet al vilei elegante se bucura de lumina naturala pe tot parcursul zilei, datorita ferestrelor si a tavanelor inalte, astfel ca va puteti bucura de o atmosfera incantatoare in fiecare zi.

Una dintre avantajele vilei este piscina privata, ce va va oferi posibilitatea de a va relaxa si racori in intimitate in timpul zilelor calduroase de vara. 

Vila este localizata la o distanta considerabila de bulevardul principal, astfel ca veti fi feriti de zgomot, aglomeratie, si va puteti bucura de intimitate si liniste in fiecare zi.

In acelasi timp, vila se afla intr-o zona foarte cautata, datorita accesului rapid la facilitati si servicii de calitate superioara. Incepand de la afaceri locale (ex: magazine, bacanii, cafenele, restaurante, sali de sport, saloane de infrumusetare, clinici, spalatorii si service-uri auto etc) pana la centre mari comerciale, zona Pipera ofera tot ce aveti nevoie pentru un stil de viata modern si confortabil.

Centrul Comercial Jollie Ville se afla la doar cateva minute de mers pe jos, iar Baneasa Shopping City, cu cele mai exclusiviste magazine și restaurante fine, se gaseste la doar 9 minute distanta cu masina, oferind astfel o gama variata de magazine, divertisment si restaurante pentru toata familia.

De asemenea, un mare avantaj al zonei este numarul impresionant de scoli internationale de elita si gradinite de top, cum ar fi Mark Twain International School, care se afla la 2 minute cu masina sau 10 de mers pe jos.

Lista scolilor internationale continua cu British School, Cambridge School, Olga Gudynn International School, AISB - Scoala Americana, etc, toate fiind la o distanta de maxim 15 minute de mers cu masina.

Asadar, aceasta vila este ideala pentru o familie ce-si doreste un stil de viata confortabil si linistit, intr-o zona exclusivista, conectati la tot ce conteaza pentru crestere si dezvoltare.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 280,6 m² (3.207 EUR / m²)
Suprafață construită 315 m² (2.857 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. băi 4
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2008
Dispunere P+2+M
Total teren 1.595 m²
Amprenta la sol 1.595 m²
Parcare afară 1
Facilități
Nemobilat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila 5 Camere in Pipera Nord de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne Similare