De inchiriat Vila moderna cu piscina individuala in Pipera Iancu Nicolae British School Bucharest, Bucuresti / Ilfov


ID: 85183
22 Mai 2021
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Vila cu gradina mare intr-un complex rezidential

Vilă individuala, modernă, spațioasă, cu piscina proprie, situata pe populara stradă Erou Iancu Nicolae. Imobilul este situat într-un mini complex rezidențial închis de cinci case și aproape de școlile private internaționale din zonă. Accesul la complex se face cu telecomandă.

Vila aproape de British School, Atlantis si Jolie Ville

Suprafața totală locuibilă este de aproximativ 350 mp, iar suprafața totală a terenului este de 620 mp. Grădina are o piscină privată și este amenajată foarte frumos, cu multe de zone verzi și loc de joacă. Exista Un garaj separat pentru o mașină, în plus, există spațiu pentru o altă mașină în afara garajului.

Amenajarea și interiorul acestei minunate case sunt foarte primitoare, cu un atrium minunat care oferă multă lumină naturală și vedere directă la primul etaj și de la primul etaj.

Intrarea se face printr-un pe hol de unde se va accesa un spațiu mare și luminos, cu multe ferestre. Acest spațiu este împărțit între zona de luat masa și bucătăria in partea stânga. De aici se acceseaza și terasa exterioară acoperită, cu vedere la piscină. Bucătăria este modernă și complet utilată. În partea dreaptă se află livingul foarte generos.

Din zona centrală se acceseaza toaleta de oaspeți și scările către demisol și la primul etaj.

În semi subteran veți găsi zona tehnică, spălătoria și o zonă mare de depozitare.

Primul etaj are un hol mare, cu un balcon cu vedere la holul de la parter. Alte trei dormitoare cu dormitorul matrimonial cu dressing și baie privată. Celelalte două dormitoare sunt deservite de o baie pe hol. Acest etaj are, de asemenea, o terasă mare cu vedere la grădină și piscină.

De pe hol, scările conducduc mai departe la mansardă, unde se afla un dormitor separat, o baie, o terasă mare și un spațiu deschis, care poate fi folosit ca dormitor pentru oaspeți în combinație cu un birou!

Această vilă este situată într-una dintre cele mai populare părți ale străzii Iancu Nicolae, deoarece este foarte aproape de Școala Britanică din București, Școala Mark Twain, Școala Olga Gudynn, Little London Private Academy și Cambridge International School. Școala Internațională Americană (AISB) și Școala Internațională Franceză Anna de Noailles sunt, de asemenea, la mai puțin de 10 minute distanță.

Cumpărăturile se pot face la Strip Mall, la Lidl, la Jolie Ville sau la doar 5 minute cu mașinade centrul comercial Baneasa.

World Class Atlantis Health Club, cu piscine interioare și în aer liber, este, de asemenea, la doar câteva minute de mers pe jos.

Accesul în oraș este foarte ușor, fie de Bulevard Pipera, fie de DN1 care leagă aeroportul Otopeni de orașul București.

Transportul public se face cu mai multe autobuze publice care leagă zona Pipera Iancu Nicolae (inclusiv AISB) de metrou Pipera și orașul București.

Această vilă este excelentă pentru familiile cu copii.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 6
Suprafață utilă 350 m² (10 EUR / m²)
Suprafață construită 450 m² (8 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Tipul clădirii Vila
An construcție 2005
Clădire renovată 2015
Dispunere 1S+P+1+M
Gradină Privată 500 m²
Total teren 620 m²
Amprenta la sol 120 m²
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila cu Piscina Proprie Iancu Nicolae de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare

Oferte Similare


de inchiriat vila 7 camere #90830 - BLISS Imobiliare ID: 90830 - 23 Aprilie 2024
de inchiriat vila 7 camere #45443 - BLISS Imobiliare ID: 45443 - 23 Aprilie 2024

De inchiriat vila 7 camere
Complex Traian, Iancu Nicolae, Bucuresti / Ilfov

3.600 EUR / lună
  • Vila
  • P+1+M
  • 7 Camere
  • 546 m²
  • Construit 2006
de inchiriat vila 6 camere #28898 - BLISS Imobiliare ID: 28898 - 23 Aprilie 2024