De inchiriat Vilă spatioasa cu 6 camere si gradina superba Baneasa Baneasa Residential Park (Butterfly), Iancu Nicolae, Bucuresti / Ilfov


ID: 32543
27 Septembrie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Vila-duplex cu parcare ideala pentru familii cu copii

Vila ideala pentru o familie cu copii, situata intr-o zona rezidentiala populara, in ansamblul Baneasa Residential Park, la cativa pasi distanta de British School si la 5 minute cu masina de Scoala Americana.

Complex securizat cu loc de joaca la cativa pasi de British School

Vila beneficiaza de o gradina superb amenajata, extrem de spatioasa, avand o suprafata de circa 450 mp de spatiu verde. Este perfecta pentru activitati de relaxare, fiind o oaza de liniste, ferita de poluare.

Vila de tip duplex are un regim de inaltime P+1+Mansarda open-space, avand o suprafata generoasa de 260 de mp. Compartimentarea este eficienta:

  • La parter se afla un living luminos cu semineu si cu acces la terasa acoperita din gradina, bucatarie echipata si spatioasa, un dormitor, o baie de oaspeti, garajul.
  • La primul etaj regasim un dormitor matrimonial cu baie proprie, doua dormitoare cu o baie comuna, dintre care unul dispune de terasa.
  • Mansarda este un open-space care baneficiaza si de o baie.

Living-ul este supra-inaltat, generos, care beneficiaza de lumina naturala pe tot parcursul zilei. Exista de asemenea, numeroase spatii de depozitare.

Printre facilitati se mai numara 2 locuri de parcare in fata vilei, sistem de incalzire cu centrala proprie, aer conditionat, totul contorizat individual, finisajele de exceptie dar si serviciu menajer si de intretinere a spatiului verde asigurat de proprietar.

Complexul Baneasa Residential Park este unul dintre cele mai populare complexe din zona Baneasa.

Intrarea în complex se realizeaza de pe strada Iancu Nicolae, precum și de pe bulevardul Pipera, oferind acces ușor la toate școlile internaționale din zonă.

Mai mult, complexul oferă securitate 24/7, multe locuri de joacă pentru copii in incinta complexului, acesta fiind o zonă rezidentiala foarte sigură, un mediu interactiv si verde ideal pentru dezvoltarea copilului.

Foarte aproape de complex puteți găsi cea mai mare zonă comercială din București - Baneasa Shopping City, Lycee Francaise Anne de Noaille, American School, școala Mark Twain, Olga Gudynn School și cel mai nou campus Olga Gudynn din Oxford Gardens.

O mulțime de restaurante și locuri de divertisment precum Cinema City, Grădina Zoologică, Pădurea Băneasa, Parcul Aventura Edenland se află în cartier, zona fiind excelenta pentru o familie cu copii si pentru viitoarea ta locuinta.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 6
Suprafață utilă 260 m² (9 EUR / m²)
Suprafață construită 367 m² (7 EUR / m²)
Nr. dormitoare 5
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2007
Dispunere P+1+M
Nr. balcoane 1
Gradină Privată 450 m²
Total teren 650 m²
Amprenta la sol 150 m²
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 2
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila Spatioasa cu 6 Camere si Gradina Superba Baneasa de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare

Oferte Similare


de inchiriat vila 7 camere #29942 - BLISS Imobiliare ID: 29942 - 16 Aprilie 2024

De inchiriat vila 7 camere
Iancu Nicolae, Bucuresti / Ilfov

2.900 EUR / lună
  • Vila
  • 1S+DS+HP+1+M
  • 7 Camere
  • 450 m²
  • Renovat 2017
de inchiriat vila 6 camere #107467 - BLISS Imobiliare ID: 107467 - 16 Aprilie 2024
de inchiriat vila 8 camere #46786 - BLISS Imobiliare ID: 46786 - 16 Aprilie 2024

De inchiriat vila 8 camere
Iancu Nicolae, Bucuresti / Ilfov

2.200 EUR / lună
  • Vila
  • P+1+M
  • 8 Camere
  • 360 m²
  • Construit 2006