De inchiriat vilă premium cu 6 camere, piscină, garaj și 3 locuri de parcare Austrian Village, Iancu Nicolae, Bucuresti / Ilfov

4.500 EUR / lună
ID: 77158
20 Februarie 2024
Descriere

Vilă cu 6 camere și grădină privată de 450 mp superb amenajată.

BLISS Imobiliare vă prezintă o vilă deosebită cu o priveliște superbă și piscină, situată într-un cartier rezidential din zona Iancu Nicolae, Pipera.

În apropiere de școlile și grădinițele internaționale de renume.

Aceasta vilă are o suprafață utilă de 360 mp și dispune de 6 camere compartimentate generos, cu un living spațios și luminos cu șemineu, zonă de dining, bucătărie open space complet mobilată și utilată, 5 dormitoare, 5 băi și 3 balcoane.

Vila beneficiază de finisaje premium, grădină privată, piscină, garaj cu un loc de parcare înăuntru, iar in fața proprietății încă 3 locuri de parcare.

Este poziționată într-o zonă exclusivistă și este alegerea perfectă pentru familiile de expați cu copii care merg la școlile internaționale. Aproape de British School, Cambridge School, Mark Twain, Jolie Ville, supermarketuri, centre comerciale și de wellness, Pădurea Băneasa.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 6
Suprafață utilă 360 m² (13 EUR / m²)
Suprafață construită 450 m² (10 EUR / m²)
Nr. dormitoare 5
Nr. bucătării 1
Nr. băi 5
Tipul clădirii Vila
An construcție 2006
Dispunere P+1+M
Nr. balcoane 3
Gradină Privată 450 m²
Total teren 650 m²
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 3
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila cu 6 Camere Iancu Nicolae Pipera de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare